Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: VÄIKESED KITSEJUUSTUPIRUKAD on tõeline peoõhtu hitt

Buduaar

kitsejuustupirukad
kitsejuustupirukad — FOTO: 123RF.com

Pisikesed kitsejuustupirukad on ideaalsed kaaslased mõnusal istumisel sõprade ja lähedastega.

Vaja läheb:

500 g lehttainast
400 g pehmet kitsejuustu
1 tl tüümianit
50 g piiniapähkleid 
head oliiviõli peale niristamiseks
vedelat mett peale niristamiseks

Tee nii:

Sulata tainas ja rulli lehed pisut õhemaks. Lõika tainast ruudud - vaata, et need jääksid kitsejuustust umbes 1-2 sentimeetrit laiemaks. Kuumuta ahi 220C kraadini ja kata ahjupann küpsetuspaberiga. Vajuta tainaruutude keskele kahvliga augud. Jaga kitsejuust kaheksaks viiluks ja tõsta igale tainaruudule üks viil. Puista igale pirukale veidi hakitud tüümianit, piiniapähkleid ja nirista peale veidi mett ja oliiviõli. Maitsesta musta pipraga.

Küpseta ahjus umbes 15 minutit kuni tainas on pealt kergelt kuldne.