Lihapalle jumaldavad vist küll kõik, kes vähegi lihatoitude sõbrad. Suurim lihapallide armastaja on vaieldamatult üks propelleriga parimais aastais piisavalt paks meesterahvas, kes süstis seda armastust ka paljudesse lugejatesse. Hea uudis on see, et kodune lihapallitegu ei tohiks kellelegi üle jõu käia, kirjutab Soppa365. Vaja läheb: 1 dl hapukoort 1/2 dl riivsaia 1 sibul 1 spl võid 400 g hakkliha 1 muna 1 tl soola 1/2 tl musta pipart Näpuotsaga valget pipart Praadimiseks võid Tee nii: Sega omavahel hapukoor ja riivsai. Lase segul umbes 10 minutit paisuda. Tükelda sibul ja prae see või sees kuldseks. Lase sibulal ära jahtuda. Seejärel sega omavahel kõik ained. Vormi käte vahel umbes Kreeka pähkli suurused pallikesed ning prae pannil või sees lihapalle umbes 3-5 minutit, praadimise ajal lihapalle pannil ringi keerates, et nad igast küljest pruunistuksid. Kõrvale serveeri kartuliputru ja pruuni kastet. Head isu.
Kaisa ja Raigo Kuusnõmm — FOTO: Ardo Kaljuvee Pere ja kodu ERATREENER KAISA KUUSNÕMM unistusest abikaasa Raigo Kuusnõmmega: küsimus pole kas, vaid millal …
Kirsti Timmer — FOTO: TV3 Keha ja vaim NÕID KIRSTI TIMMER avaldas, mida unes ussi nägemine tegelikult tähendab
Rebecca Toome ja Miina Rihanna Rõivas — FOTO: Rebecca Toome/Instagram Ilu ja mood TÕELINE PILGUPÜÜDJA: KOIT TOOME tütar näitas Tallinn Fashion Weekil stiilset välimust
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?