Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: VÕRRATUD TRÜHVLID pähklite ja vahtrasiirupiga

Cosmopolitan paberväljaanne

pilt: Shutterstock

Kui tahaks midagi eriti head, aga küpsetada ei viitsi, siis need trühvlid on ideaalne valik.

Valmivad kerge vaevaga ja maitsevad oivaliselt. Trühvlid india pähklite ja vahtrasiirupiga Vaja läheb: 150 g datleid 150 g india pähkleid 50 g kookoshelbeid 1 sl kookosõli 0,5 sl mett 0,5 sl vahtrasiirupit näpuotsaga soola 1 tl kaneeli 1 tl vanillisuhkrut veeretamiseks umbes 50 g kookoshelbeid Tee nii: Töötle kõik ained (välja arvatud veeretamiseks mõeldud kookoshelbed) köögikombaini. Töötle seni kuni saad ühtlase kleepuva massi. Vormi saadud segust käte vahel pallikesed ja veereta neid kookoshelvestes. Aseta pallikesed mõneks tunniks külmikusse tahenema ja naudi. Hoia külmkapis.