Küpsetamine ei pea olema raske ja aeganõudev. Kui teinekord hoiad aega kokku valmistaigent kasutades, on lõhnav delikatess laual peaaegu märkamatult. Nii on lugu ka selle imemaitsva hapuka sidrunikoogiga. Kook ei nõua sinult aktiivset tähelepanu rohkem kui kümme minutit, sest põhi valmistatakse valmistaignast. Täidis aga vaid segatakse kokku ja küpsetatakse. Seda kooki jaksad teha ka argipäevadel ja usu meid, see tasub end ära - ühtäkki on ka argipäev muutunud pidupäevaks. Kook maitseb kõigile, sest hapukas sidrun tagab, et küpsetis ei oleks liiga magus. Põhi 400 g muretaigent Täidis 3 muna1,5 dl suhkrut3/4 dl sidrunimahla1 spl sidrunikoort2 dl vahukoort Tee nii: rulli taigen õhukeseks ja aseta 26 cm läbimõõduga koogivormi. Lõika üleliigne taigen ära. Aseta taigen pooleks tunniks külmkappi või 10 minutiks sügavkülma. Kuumuta ahi 200 kraadini. Küpseta põhja 10 minutit. Seejärel valmista täidis. Vahusta suhkur ja munad. Sega sinna sidrunimahl, riivitud sidrunikoor ja vahukoor. Sega ühtlaseks ning vala täidis põhjale. Alanda ahjus soojust 150 kraadini. Küpseta kooki pool tundi. Enne serveerimist lase pirukal jahtuda. allikas: soppa365
huuled — FOTO: 123RF.COM Ilu ja mood JUMESTUSKUNSTNIKE SALANIPP: sellega saad koheselt suuremad huuled
Kristina Pärtelpoeg — FOTO: Kristina Pärtelpoeg/Instagram Suhted ja seks KRISTINA PÄRTELPOEG uute meestega tutvumisest: ma ei otsi oma lapsele isa
Mees ja naine — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks TOP 3: KAVALAD trikid, mida mehed naiste vallutamiseks kasutavad
Reet Härmat ja Brigitte Susanne Hunt — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Brigitte Susanne Hunt avaldab oma kaalulanguse nipid ja numbrid
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?