SA OLED SIDRUNIVETT ilmselt alati valesti teinud

6 kommentaari
SA OLED SIDRUNIVETT ilmselt alati valesti teinud

Me kõik oleme teadlikud sidruni kasulikest omadustest ning paljud meist tarbivad sidrunivett lausa igapäevaselt, et oma tervise eest hoolitseda. Sidrunivesi on parem kui mistahes limonaad või isegi kohv – see värskendab keha ja vaimu, kiirendab metabolismi ja annab energiat kogu päevaks. Ometi annab ka lihtsa sidrunivee retseptiga mööda panna.

Me kõik oleme teadlikud sidruni kasulikest omadustest ning paljud meist tarbivad sidrunivett lausa igapäevaselt, et oma tervise eest hoolitseda. Sidrunivesi on parem kui mistahes limonaad või isegi kohv – see värskendab keha ja vaimu, kiirendab metabolismi ja annab energiat kogu päevaks. Ometi annab ka lihtsa sidrunivee retseptiga mööda panna.

Sidrun on meile niivõrd kasulik seetõttu, et temasse on peidetud kasulikud ained nagu magneesium, vask ja kaalim ning ta on ka imeline C-vitamiini allikas. Nimelt on vaid klaasitäies värskes sidrunimahlas lausa 187% C-vitamiini, mis ongi soovituslik päevane kogus inimesele.

Kui arvasid, et sidrunivee valmistamine on sul käpas ning see on imelihtne ja loogiline, siis peaksid teadma, et ilmselt oled sa seda alati valesti teinud!

Enamik inimesi arvab, et sidrunivee õigesti valmistamine käib nii: sidrunist tuleb klaasi pressida veidi mahla ja seejärel lisada külma või kuuma vett. Tegelikult on see aga vale! Nad viskavad ära sidrunikoore teadmata, et see on sidruni kõige kasulikum osa.

Kuidas siis sidrunivett õigesti valmistada?
1. Viiluta sidrun õhukesteks viiludeks ja pressi mõni neist vette.
2. Seejärel riivi pigistatud viilud samuti klaasi.
3. Ülejäänud kasutamata viilud pane koos veega blenderisse.

Naudi!

Allikas: Healthandhealthyliving.com