SUUS SULAV MUNAPUDER: kuidas seda tegema peaks?

7 kommentaari
SUUS SULAV MUNAPUDER: kuidas seda tegema peaks?

Muna peetakse inimese jaoks üheks kõige paremini omastatavaks valguallikaks ning lisaks leidub selles ohtrasti häid rasvu ning teisigi kasulikke aineid. Pole ilmselt üllatus, et fitnessiga tegeleva naiste menüüs on muna alati olulisel kohal ning tegelikult võiksid seda süüa kõik, kes soovivad head tervist ja saledat figuuri.

Muna peetakse inimese jaoks üheks kõige paremini omastatavaks valguallikaks ning lisaks leidub selles ohtralt häid rasvu ning teisigi kasulikke aineid. Pole ilmselt üllatus, et fitnessiga tegelevate naiste menüüs on muna alati olulisel kohal ning tegelikult võiksid seda süüa kõik, kes soovivad head tervist ja saledat figuuri.

Üheks parimaks mooduseks, kuidas munast maitsvat rooga valmistada, on munapuder. Ideaalselt tehtuna jääb see kohev, õhuline ja tõeliselt hõrgutav ning midagi rasket siin ei ole.

Prantslastel on ammusest ajast üks kuulus nipp, mida nad munapudru valmistamisel alati järgivad ning selleks on mullivee ehk gaseeritud vee kasutamine. Nimelt lisatakse munapudru tegemisel enamasti hoopis piima, kuid tegelikkuses võiks piima ära jätta ning mullivett lisada. See loob tekstuuri, mille tulemusena jääb puder õhuline ja kohev.

Sega munad kausis ja lisa juurde pisut vett. Kui oled kõik hoogsalt läbi seganud, prae munapuder valmis.

Allikas: purewow