Reklaam sulgub sekundi pärast

SUVINE GURMEEKOOL VOL2: Kohvi-šokolaadi-mandlijahupannkoogid

Maikuu ilmad on siiani võrratud olnud ja loodame, et kogu saabuv suvi pakub meile samasugust rõõmu, sest Buduaari suvise Gurmeekooli retseptid on just aiapidude roogade teemal.

Suvise Gurmeekooli retseptid on meile loonud armsa, koduse ja ülimaitsvat vahemerelikku menüüd pakkuva restorani Kuldmokk pererahvas. Nendeks on sealsed maitsemeistrid Irma ja Jüri. Käisime enne Gurmeekooli üritust nendega nõu pidamas, et mida head, aga ka põnevat, saaks valmistada tervislikest koostisainetest, mis meil kotis kaasas olid. Nendeks olid naturaalsetest mahekoostisainetest valmistatud viljakohvijoogi lahustuv pulber ja rafineerimata Muscovado suhkur. Nii sündisidki 20 kohevat ja erilise maitselisaga pannkoogikest. 

KOHVI-ŠOKOLAADI-MANDLIJAHUPANNKOOGID

Umbes 20 väikest kohevat koogikest. Serveeri kohe!

2 dl jahu
1 dl mandlijahu
2 spl kakaod
2 dl A.Vogel Bambu lahustatud viljakohvi
2 muna
2–3 spl Billington’s tumedat Muscovado suhkrut
1¾ tl küpsetuspulbrit
¼ tl söögisoodat ja sama palju soola 

 

Valmistamine:

Sega suures kausis kokku kõik koostisosad. Kuumuta pann ning prae nagu harilikke pannkooke. Serveerimiseks võib kasutada mustikaid, maasikaid või muid meelepäraseid marju.

Juurde serveeriti maitsev vahemereliku maitselisaga kohvijook.

BAMBU® FRAPPÉ KREEKAPÄRASELT

1 tass:

1 kuhjaga spl Bambu® pulbrit
250 ml piima või mandlipiima
jääkuubikuid

Soovi korral maitsesta suhkru ja likööriga. 

 

Joogisoovitus: Cointreau mustika-shot 

Superluks kooslus: suht kange apelsiniliköör Cointreau, Largo mustikakissell, vahukoor. 

 

Järgmisel nädalal avaldame suuremale seltskonnale sobiva aiapeoroa nimega "Tumedas õlles hautatud oad". Eelmise nädala hõrgu rohumaa lihaveise retsepti "Liivimaa Lihaveise picanha marokopärases grillmarinaadis" leiad SIIT.

 

[gallery ids="2059710,2059717,2059727,2059736,2059744,2059751,2059762,2059770,2059779,2059789,2059799,2059807,2059816"]