Külm pakane lausa kutsub valmistama midagi mõnusalt tummist ja soojendavat, ent samas võiks tegu olla kiirelt valmiva retseptiga, mis maitseb oivaliselt ja on samas kerge ka rahakotile. Talvisel ajal on köögiviljadest valmistatud püreesupid alati aukohal olnud ning lillkapsa püreesupp on kindlasti paljude lemmik. Külm pakane lausa kutsub valmistama midagi mõnusalt tummist ja soojendavat, ent samas võiks tegu olla kiirelt valmiva retseptiga, mis maitseb oivaliselt ja on samas kerge ka rahakotile. Talvisel ajal on köögiviljadest valmistatud püreesupid alati aukohal olnud ning lillkapsapüreesupp on kindlasti paljude lemmik. Lillkapsal on imeline omadus tõmmata endasse teiste toiduainete maitseid, olles ise pigem leebe ja tagasihoidlik. Seega just lisandite abil saab supile maitsenüanssi lisada, lillkapsas aga annab kreemise ja ühtlasi ka tervisliku tulemuse. Lillkapsapüreesupp kolmele: Vaja läheb: 1 suurem lillkapsas või kaks väiksemat (umbes 650 grammi)1 suur valge sibul150 g kodujuustu120 g Merevaikusoola, pipartsoovi korral lisandiks singikuubikuid, soolalõhet, krevette, riivitud parmesani, kanafileed Tee nii: Eralda lillkapsas õisikuteks ja keeda pehmeks, lisa ka pisut soola. Samal ajal pruunista pannil hakitud sibul. Kui lillkapsas on valmis, püreesta see saumiksri abil ja lisa lõpus ka kodujuust ja praetud sibul. Maitsesta soola ja pipraga ning serveerimisel lisa igasse kaussi 30 grammi Merevaiku ning soovi korral ka lisandeid. Allikas: bbc
Mammu Couture uus looming — FOTO: Mammu Couture Ilu ja mood Juba täna! Kevadine Tallinn Fashion Week saab Kalev spaas helge alguse
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Buduaari Beauty Box, Mari-Leen Albersi ja Meelis Tomsoni lemmik vitamiinid jpm
Kolmekas — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Kolmekas“ tulistavad huumorikahurid: Uuspõld, Valting, Puurad, Nebel ja Jõekalda!
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda