Külm pakane lausa kutsub valmistama midagi mõnusalt tummist ja soojendavat, ent samas võiks tegu olla kiirelt valmiva retseptiga, mis maitseb oivaliselt ja on samas kerge ka rahakotile. Talvisel ajal on köögiviljadest valmistatud püreesupid alati aukohal olnud ning lillkapsa püreesupp on kindlasti paljude lemmik. Külm pakane lausa kutsub valmistama midagi mõnusalt tummist ja soojendavat, ent samas võiks tegu olla kiirelt valmiva retseptiga, mis maitseb oivaliselt ja on samas kerge ka rahakotile. Talvisel ajal on köögiviljadest valmistatud püreesupid alati aukohal olnud ning lillkapsapüreesupp on kindlasti paljude lemmik. Lillkapsal on imeline omadus tõmmata endasse teiste toiduainete maitseid, olles ise pigem leebe ja tagasihoidlik. Seega just lisandite abil saab supile maitsenüanssi lisada, lillkapsas aga annab kreemise ja ühtlasi ka tervisliku tulemuse. Lillkapsapüreesupp kolmele: Vaja läheb: 1 suurem lillkapsas või kaks väiksemat (umbes 650 grammi)1 suur valge sibul150 g kodujuustu120 g Merevaikusoola, pipartsoovi korral lisandiks singikuubikuid, soolalõhet, krevette, riivitud parmesani, kanafileed Tee nii: Eralda lillkapsas õisikuteks ja keeda pehmeks, lisa ka pisut soola. Samal ajal pruunista pannil hakitud sibul. Kui lillkapsas on valmis, püreesta see saumiksri abil ja lisa lõpus ka kodujuust ja praetud sibul. Maitsesta soola ja pipraga ning serveerimisel lisa igasse kaussi 30 grammi Merevaiku ning soovi korral ka lisandeid. Allikas: bbc
Karl-Erik ja Kerli/Instagram IMELINE Pere ja lapsed JUBA SIIS! KARL-ERIK TAUKAR avaldas, millal tema ja Kerli Kivilaane esiklaps sündima peaks
Kristel Aaslaid FIGUUR Keha ja vaim KLÕPS: SALENENUD KRISTEL AASLAID näitas harjutust, mis aitab lamedat kõhtu saavutada
Indrapunamatt — FOTO: Hiit.ee Sisuturundus KOGEMUSLUGU: „Kaotasin infrapunamatis pikutades 14 päevaga 4 kilo ning lisaks sain särava naha ja suurepärase enesetunde!” SOODUSKOOD!