Publiku missiks valiti Rakvere BBQ verivorstike

9 kommentaari

Jõulud on ukse ees. Pühade-eelne liha- ning vorstivalik on kauplustes sedavõrd lai, et tõenäosus oma lemmikmaitset üles leida on väike. Selleks, et jõululaud vaid häid maitseid pakuks, otsustas Buduaar novembrikuu Elite Models Fashion Nightil külalistele uusimaid Rakvere tooteid pakkuda ja välja selgitada, millist liha näeb eestlaste jõululaual. Seekord degusteerisime Rakvere BBQ verivorstikesi, sinepist ahjusinki ja sea sisefileed ploomidega.

Jõulud on ukse ees. Pühade-eelne liha- ning vorstivalik on kauplustes sedavõrd lai, et tõenäosus oma lemmikmaitset üles leida on väike. Selleks, et jõululaud vaid häid maitseid pakuks, otsustas Buduaar novembrikuu Elite Models Fashion Nightil külalistele uusimaid Rakvere tooteid pakkuda ja välja selgitada, millist liha näeb eestlaste jõululaual. Seekord degusteerisime Rakvere BBQ verivorstikesi, sinepist ahjusinki ja sea sisefileed ploomidega.

Õhtu jooksul ligi 100 külalise arvamusi kogudes, saime teada, et eestlase vaieldamatu jõululemmik on verivorst, mida võib näha eranditult kõikide vastanute jõululaual. Ka meie laupäevaõhtuse degusteerimise võitis uus Rakvere BBQ verivorstike, mis sai kõrgeimad hinded nii maitse, lõhna kui toote välimuse kategoorias. “See grillilõhn teeb vorstikese veelgi paremaks,” ütleb kommentaariks hea toidu austaja ja Elu 24 peatoimetaja Anu Saagim. Seevastu Campari Baltikumi turundusjuht Katri Teller ei  oska verivorstikese maitset millegagi võrrelda: “Ma söön verivorsti elus esimest korda,” ütleb ta. “Aga see on päris hea, tundub, et sel aastal on verivorst isegi minu jõululaual.”  Verivorstid osutusid ka Buduaari saatejuhi Triin Randloo, Buduaari peatoimetaja Marge Rahu ja modellide Anna ja Natalja Uljanova lemmikuteks.

Sinepine ahjusink osutus eelkõige meeste lemmikuks. “Eks selle sinepimaitsega on juba kord nii, et mõnele meeldib ja mõnele mitte,” kommenteeris seltskonnafotograaf Ardo Kaljuvee oma lemmikut.

Seevastu sea sisefilee ploomidega meeldis võrdselt nii naistele kui meestele. “Kõige rohkem armastab minu pere Rakvere verikäkki ja viinereid, neid ostame pidevalt,” rääkis Buduaari tegevjuht Annika Urm. “Aga see ploomidega sisefilee on minu uus leid, maitseb nagu omatehtud”.