Reklaam sulgub sekundi pärast

PULMAPIDU BUDUAARIS: Kadri ja Andres

Buduaar

-

2. juunil 2022.a. korraldab Buduaar uhke pulmapeo elegantses 16. sajandist pärit Vihula Mõisas, mis kannab tiitlit „Parim ajalooline hotell Euroopas 2020“.
Koostöös Eesti tipptegijatega paneme kokku ühe tõelise unistuste pulmapeo, mille väärtus on ligi 20 000 €. Pulmaprojekti peatoetajad on LN Beauty ja JP. Chenet So Free veinid ja vahuveinid.
Kuni 20. märtsini 2022. a. saab ennast koos kaaslasega registreerida buduaar.tv3.ee lehel, kuhu paneme üles kõik võistluses osalevate paaride ankeedid, kellest valitakse välja 10 kõige erilisema looga paari. Kindlasti on valiku tegemisel oluline nii ankeedi sisu, väljendusoskus kui ka foto.
Kui oled pulmapidu aastaid edasi lükanud või tunned, et just nüüd on õige aeg abielluda, siis saada meile oma ankeet ja võida unistuste pulmad endale! Loe lisa aadressil buduaar.tv3.ee/pulmad

Teie nimed

Andres ja Kadri.

Kust tulete?

Rakvere.

Millega igapäevaselt tegelete?

Andres käib tööl igapäevaselt, mina olen lapsega kodune. Meile meeldib jalutamas käia.

Kohtumislugu

Kokku saime 2008. aasta kevadel Rakvere Vallimäel. Emotsioonid olid laes.

Kui kaua koos olnud olete?

2 aastat.

Lemmikmälestus koos

Vallimäel kahekesi käsikäes. Üksteise embuses.

Kihlumislugu

Kihlusime me 2019. aasta detsembris.

Miks peaksite just teie endale unistuste pulmapeo võitma? 💕

Me abiellusime 14.02.2020 ja meil oli plaan teha ka suuremat pulmapidu, mida kahjuks teha ei saanud. Kuna tuli see koroona vahele, siis jäi tegemata. Tahaks kutsuda sõbrad ja sugulased.