Reklaam sulgub sekundi pärast

Ei viitsi rabarberit küpsetada? Tee hoopis seda: RETSEPT!

Rabarber on üks igati kasulik ja maitsev punakate vartega taim, millest saab väga maitsvat kooki küpsetada. Kes aga tunneb, et küpsetamise asemel tahaks midagi kergemat ja mugavamat katsetada, siis see retsept sobib ideaalselt.

Millest me räägime - rabarberisiirupist!

Rabarber on üks igati kasulik ja maitsev punakate vartega taim, millest saab väga maitsvat kooki küpsetada. Kes aga tunneb, et küpsetamise asemel tahaks midagi kergemat ja mugavamat katsetada, siis see retsept sobib ideaalselt.

Millest me räägime - rabarberisiirupist! Seda saab lisada magustoitudele, müslile, jogurtile ning muidugi saab sellest ka imehead limonaadi teha. Ja täiskasvanud võivad rabarberisiirupit ka kokteilide maitsestamisel kasutada!

Rabarberisiirup:

Vaja läheb: 

450 grammi hakitud rabarberit

2 dl suhkrut

4 dl vett

Soovikorral võib veel lisada: kaneelipulk, hakitud ingverit, vaniljekaun

Tee nii:

Aseta kõik komponendid potti ja lase keema, kohe kui vesi hakkab mullitama, keera kuumus alla ja lase vaiksel tulel umbes 15 minutit podiseda. Jahuta ja kurna segust rabarberijäägid, et saada selge siirup. Lase siirupil täielikult jahtuda ja kasuta seda nii nagu soovid! 

Allikas: health.com