Reklaam sulgub sekundi pärast

HÕRK SUVEÕHTU RETSEPT: lehttaignaruudud singi ja juustuga

Buduaar

lehttaignaruudud
lehttaignaruudud — FOTO: 123rf.com

Suvisel ajal ei taha keegi palavas köögis pikalt toimetada - mida lihtsamad ja mugavamad retseptid, seda kiiremini saab päikese alla nautima minna.

Need lehttaignaruudud singi ja juustuga sobivad ideaalselt nii kiiresse argiõhtusse, kui ka aeglase kulgeva tempoga pühapäeva.

Vaja läheb:

500 g pärmi-lehttainast

120 g riivitud juustu 

120 g sinki

soola-pipart

peotäis rebitud rohelist

Tee nii:

Eelkuumuta ahi 250 kraadini. Rulli lehttainas õhemaks ja jaga 12 võrdseks ruuduks. 
Tee ruudukeste äärtest umbes poole cm kaugusele sisselõiked - nii saavad ääred kõrgemaks kerkida ja sisu püsib paremini.
Puista iga ruudu keskele juustu, sinna peale aseta singiviil ja kõige peale veel juustu.
Küpseta ahjus umbes 15 minutit, kuni ruudud on kenasti kuldsed. Kaunista rohelisega.