Reklaam sulgub sekundi pärast

JAANIPÄEVA ERI: rikkalik šašlõkisalat valmib imelihtsalt

Buduaar

salat
salat — FOTO: 123rf.com

Liha grillides tahaks sinna kõrvale alati ka eriti värsket ja rikkalikku salatit, ent miks mitte ühendada need kaks!

Selle šašlõkisalati valmistamiseks kulub iseenesest vaid paar minutit - seda muidugi juhul, kui sa šašlõki juba varem valmis oled teinud.

Kogus kahele:

100-150 g grillitud liha või šašlõkki jahutatult
2 suurt tomatit
3 lühikest kurki
1 paprika
2 suurt peotäit rohelist salatit (lehtsalat, jääsalat, Rooma salat)
100 g rohelisi herneid
rohelist sibulat
pisut head oliiviõli
pisut head äädikat

Tee nii: haki kõik komponendid väiksemateks tükkideks ja aseta suurde kaussi, lisa oliiviõli ja äädikas ja sega korralikult läbi. Pane külmikusse umbes veerand tunniks seisma, et oliiviõli ja äädikas saaksid toimida - need kaks toovad salatis kõik maitsed tugevamalt esile ja tänu sellele ei ole hapukoort ega miskit muud vajagi.

Serveerides paku juurde ciabatta't.