Liha grillides tahaks sinna kõrvale alati ka eriti värsket ja rikkalikku salatit, ent miks mitte ühendada need kaks! Selle šašlõkisalati valmistamiseks kulub iseenesest vaid paar minutit - seda muidugi juhul, kui sa šašlõki juba varem valmis oled teinud. Kogus kahele: 100-150 g grillitud liha või šašlõkki jahutatult2 suurt tomatit3 lühikest kurki1 paprika2 suurt peotäit rohelist salatit (lehtsalat, jääsalat, Rooma salat)100 g rohelisi herneidrohelist sibulatpisut head oliiviõlipisut head äädikat Tee nii: haki kõik komponendid väiksemateks tükkideks ja aseta suurde kaussi, lisa oliiviõli ja äädikas ja sega korralikult läbi. Pane külmikusse umbes veerand tunniks seisma, et oliiviõli ja äädikas saaksid toimida - need kaks toovad salatis kõik maitsed tugevamalt esile ja tänu sellele ei ole hapukoort ega miskit muud vajagi. Serveerides paku juurde ciabatta't.
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Telesaade Buduaar SU.VI Eyewear uhiuus päikeseprillide kollektsioon