Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: JOHANDRA figuurisõbralik porgandikook toorjuustukattega

Buduaar

Johandra porgandikook toorjuustukattega
Johandra porgandikook toorjuustukattega — FOTO: Johandra-Lisett/Instagram

Tervislikku toitumist armastav Johandra jagas imelist retsepti, mis sobib ka neile, kes soovivad kaalu langetada.

Porgandikook toorjuustukattega:

Koostisosad:
Kook:
•106g õli 
•150-200g steeviat (või muud magustajat)
•70g kreeka jogurtit
•2muna
•2 porgandit
•125g täistera nisujahu
•1 teelusikas vaniljet
•1,5 teelusikat kaneeli
•1 teelusikas küpsetuspulbrit
•näpuotsatäis soola
Toorjuustukreem:
•200g lahjat toorjuustu
•maitse järgi steeviat
•veidi piima, et vedelamaks teha

Tee nii: 
Soojenda ahi 185 kraadini.
Sega ühes kausis kuivad toorained - jahu, maitseained, sool, magustaja. Teise kausi sisse riivi porgand, lisa õli, munad, kreeka jogurt. Sega mõlemas kausis olevad segud omavahel kokku ja küpseta 185 kraadises ahjus 45-50 minutit. Lase täielikult jahtuda enne ning alles siis kata kook toorjuustukreemiga.
Toorjuustukreemi jaoks sega toesoe toorjuust magustaja ja veidikese piimaga.