RETSEPT: JOHANDRA patuselt hea tosca-õunakook

RETSEPT: JOHANDRA patuselt hea tosca-õunakook
Johandra

Blogija ja tervisliku elustiili austaja Johandra-Lisett Iljušin jagas hõrku tosca-õunakoogi retsepti, mis valmib imelihtsalt sobides seega ideaalselt ka argiõhtusse.

“Põhjaks on tavaline lehttaigen, mille sulades lahti rullid ja küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile paned. Tõmba umbes 2cm kaugusele jooned ehk ääreni õunad ei lähe! Küpseta pakil olevate juhendite järgi. Samal ajal valmistame kastme.

Kastme jaoks:

Sulata 200g võid, sega juurde 200g suhkrut, 4 spl jahu, 4 spl piima, veidi kaneeli.

Soovitan segada vispliga, nii jääb segu ühtlane. Sega kuni kaste muutub paksemaks. Lisa 150g mandlilaaste kastmele. Tükelda suures koguses õunu peenikesteks viiludeks.

Kui oled lehttaina põhja ahjust välja võtnud, siis laota sinna peale esmalt õunaviilud ning seejärel lisa kaste. Pane uuesti ahju 225 kraadi juurde 25-minutiks kuni kook on pealt kuldne ja krõbe.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johandra-Lisett (@jl.fitfood)

Sarnased artiklid