Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: JOHANDRA rasvavaene vürtsikas tomatipasta

Buduaar

Johandra

Blogija ja tervisliku elustiili austaja Johandra-Lisett Iljušin teab, kuidas süüa nii, et kõht saab mõnusalt täis ning lisakilode pärast muret tundma ei pea.

Vürtsikas tomatipasta maitseb lausa oivaliselt ning seda kodus ise valmistades võid kindel olla, et rasva on kordades vähem kui väljas süües. Vaja läheb: 250 g pastat 1 väike sibul 3 küüslauguküünt väike peotäis päiksekuivatatud tomateid 1.5 spl konsentreeritud tomatipastat näpuotsatäis itaalia ürdisegu/pitsa maitseainet soola, pipart pisut võid riivitud paremesani juustu Tee nii: Pane keema 250g pastat pakil oleva juhendi järgi. Tükelda 1 väiksem sibul, 3 suuremat küünt küüslauku ja päiksekuivatatud tomatid. Prae need pannil õliga pruuniks. Lisa 1,5spl konsentreeritud tomatipastat ning näpuotsatäis itaalia ürdisegu/pitsa maitseainet ja sega läbi. Lisa kulbitäis pastavett ja sega taas. Kalla kurnatud pasta kastmesse ning sega korralikult läbi. Lisa veidi võid ja sega uuesti. Maitsesta soola ja pipraga. Peale sobib suurepäraselt riivitud paremesani juust. Retsepti näed ka Johandra Instagramis SIIN. [caption id="attachment_3102577" align="alignnone" width="556"] Foto: Johandra[/caption]