Tummised püreesupid maitsevad alati oivaliselt ning on ühtlasi tervislikud, täidavad korralikult kõhtu ja mis veel - neid on imelihtne valmistada. Herned ja kookospiim moodustavad põneva koosluse, mis mõne lisanüansi abil kingib mõnusa maitseelamuse. Tummised püreesupid maitsevad alati oivaliselt ning on ühtlasi tervislikud, täidavad korralikult kõhtu ja mis veel - neid on imelihtne valmistada. Herned ja kookospiim moodustavad põneva koosluse, mis mõne lisanüansi abil kingib mõnusa maitseelamuse. Rohelise herne ja kookospiimasupi valmistamine on tõeliselt lihtne ja koostisosade nimekiri samuti lühike. Vaja läheb: 30 ml oliiviõi200 g porrut, hakituna60 g sibulat, hakituna500 g külmutatud herneid350 g purk kookospiima300 g köögiviljapuljongit50 ml sidrunimahlasoola, pipart Tee nii: Kuumuta pannil keskmisel kuumusel oliiviõli ning hauta selles porrut ja sibulat 3 minutit. Lisa rohelised herned ja kalla peale kuum puljong ning kookospiim. Lase keema tõusta, alanda kuumust ning keeda umbes kolm minutit. Tõsta pott tulelt, puista sisse värsket koriandrit, maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga ning püreesta kõik ühtlaseks. Serveerimisel lisa oliiviõli ja jahvatatud musta pipart. Retsept on pärit Buduaari ajakirja värskest kevadnumbrist, kust leiad veel mitmeid põnevaid ideid, mida köögis katsetada.
Ingrid Mänd — FOTO: Erakogu Nipinurk KOGEMUSLUGU I Ingrid Mänd: tänu coach`ingule on mu elus toimunud suur areng ja edasiminek
Mammu Couture uus looming — FOTO: Mammu Couture Ilu ja mood Juba täna! Kevadine Tallinn Fashion Week saab Kalev spaas helge alguse
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad