Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: ROHELISE HERNE ja kookospiimasupp

Tummised püreesupid maitsevad alati oivaliselt ning on ühtlasi tervislikud, täidavad korralikult kõhtu ja mis veel - neid on imelihtne valmistada. Herned ja kookospiim moodustavad põneva koosluse, mis mõne lisanüansi abil kingib mõnusa maitseelamuse.

Tummised püreesupid maitsevad alati oivaliselt ning on ühtlasi tervislikud, täidavad korralikult kõhtu ja mis veel - neid on imelihtne valmistada. Herned ja kookospiim moodustavad põneva koosluse, mis mõne lisanüansi abil kingib mõnusa maitseelamuse.

Rohelise herne ja kookospiimasupi valmistamine on tõeliselt lihtne ja koostisosade nimekiri samuti lühike.

Vaja läheb: 

30 ml oliiviõi
200 g porrut, hakituna
60 g sibulat, hakituna
500 g külmutatud herneid
350 g purk kookospiima
300 g köögiviljapuljongit
50 ml sidrunimahla
soola, pipart

Tee nii: Kuumuta pannil keskmisel kuumusel oliiviõli ning hauta selles porrut ja sibulat 3 minutit. Lisa rohelised herned ja kalla peale kuum puljong ning kookospiim. Lase keema tõusta, alanda kuumust ning keeda umbes kolm minutit. Tõsta pott tulelt, puista sisse värsket koriandrit, maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga ning püreesta kõik ühtlaseks. Serveerimisel lisa oliiviõli ja jahvatatud musta pipart.

Retsept on pärit Buduaari ajakirja värskest kevadnumbrist, kust leiad veel mitmeid põnevaid ideid, mida köögis katsetada.