Imelihtne ja tõeliselt hõrgutav retsept, mis sobib ideaalselt juustuvaagnale seltsiliseks ning muidugi ka liha- või kanaroogadega serveerimiseks. Vaja läheb: 0,7 kg õunu 1 kg kurke 25 g riivitud ingverijuurt 0,4 kg suhkrut 7 spl mett soovi korral kaneeli, kardemoni Tee nii: Tükelda õunad ja kurgid, keeda pehmeks ning blenderda püreeks. Nüüd lisa suhkur ja riivitud ingver (soovi korral kaneel ja/või kardemon) ning keeda paksuks massiks. Lõpus lisa mesi ja kaaneta kuumalt purkidesse.
Brigitte Susanne Hunt ÜLIHEA Köök ja söök TIKTOKI RETSEPT: Brigitte Susanne Hunt fännab proteiini-tiramisut
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?