Reklaam sulgub sekundi pärast

NÄITLEJA MARTA LAAN suurest elu õppetunnist: ta on lihtsalt kingitus

Buduaar

Marta Laan
Marta Laan — FOTO: Rauno Liivand

Menushow „Su nägu kõlab tuttavalt“ 6. hooaeg stardib juba sel pühapäeval ning käesoleval hooajal teeb kaasa ka näitleja Marta Laan.

Marta on näosaates varemgi osalenud ja seda vägagi muljetavaldava tulemusega - 2017. aastal saavutas ta kolmanda koha.

Vaadates tagasi eelmisele korrale, mil ta näosaates osales, avaldab Marta aga suure elu õppetunni, mis talle toona osaks sai. Selle õppetunni kinkis talle lauluõpetaja Maiken. "Minu jaoks oli suurim töövõit koostöö lauluõpetaja Maikeniga. Ta on lihtsalt kingitus! Ma õppisin temalt saate käigus meeletult palju, nii muusika, laulmise kui ka iseenda kohta. Saateformaat näeb ette, et tekib mingi pingerida, aga tegelikult on tõeline võit see, kui televaataja suudab mõnda su etteastet vaadates unustada argipäevamured ja päriselt südamest naerda. Muu pole oluline. 

Hea meelelahutus nõuab palju tööd ja näosaade annab selleks suurepärase võimaluse, et ennast proovile panna. Kasutangi juhust ja tervitan kogu saatetiimi eesotsas Kaupoga!

Artikkel refereeritud TV3´st.

Kui täpselt mäletad enda saatesse kutsumist ja kutse vastuvõtmist? Kas olid kohe nõus?

Kusjuures täpselt enam ei mäleta, et kuidas see kõik lahti rullus. Ju ma ikka lasin korraks selle mõtte enda seest läbi ja siis ütlesin jah. Osalesin ju isegi lausa kahel korral. 

Kas oli mõni laulja, keda sa alguses üldse parodeerida ei soovinud.

Ooperilauljaid kartsin, aga võtsin kõik väljakutsed tegelikult rõõmuga vastu. Tegemist on ju paroodiasaatega, seega kõike annab lõpuks vembukalt lahendada. 

Kas oled peagi algava näosaate uue hooaja puhul juba mõelnud, milline osaleja sind võiks üllatada ja kelle etteasteid kõige rohkem ootad?

Ma arvan, et kõik osalejad võivad mind üllatada! Siin pole mingitki küsimust, ootan kõikide etteasteid huviga. Väga lahe ja eriilmeline seltskond on koos. Jüri Pootsmann on mu suur lemmik. Teda kuulan ja vaatan alati heameelega igal pool. Amanda Hermiine on mulle armas kolleeg, tema etteasteid ootan ka väga.