Reklaam sulgub sekundi pärast

Suhted ja seks rubriigi

toob sinuni Kirg.ee

TAAVI LIBE teenis tänu lahkuminekule ostetud korterile kopsaka rahasumma

Buduaar

Taavi Libe
Taavi Libe — FOTO: TV3

Hinnatud telenägu Taavi Libe möönab, et ta pole just parim investeerija, ent häid rahalisi paigutusi on mees teinud küll. “Ma olen aru saanud, et ma oskan teletööd ja raadiotööd, aga ma pole kõige parem investeerija. Ma usun, et igaüks meist võib saada miljonäriks, aga see võib aega võtta 20 kuni 30 aastat,” sõnab Libe.

Taavi osales vestlussaates “Ausalt rahast” ning avalikustas, milline on olnud tema edukaim investeerimisprojekt - selgub, et see on seotud ühe suhte purunemisega ehk siis pole head ilma halvata.

Kuidas siis läks nii, et Taavi endale Hispaanias kinnisvara ostis?

"See tuli puhtalt elu najal. Mul üks pikaajaline suhe lõppes ja ma suure vihaga ostsin korteri ja kolisin välja. Teadsin, et nüüd on läbi ja kolin välja ning ülejärgmisel päeval olin notaris. See oli ka aeg, kus kõik said ülilihtsalt laenu. Võtsingi kodulaenu ja mul õnnestus see osta ühte suuremasse arendusse esimesse majja Lauluväljaku lähedale," nendib Taavi.

Koroona tipuajal hakkas mees elamisele aga uut omanikku otsima. "Kõik inimesed - kuulake endast targemaid ja võtke nende nõu arvesse. Ma mõtlesin mingi summa välja, et ma teenin selle pealt kuskil 20% võrreldes sellega, mis ma ostsin. Siis mul oli tuttav maakler ja tema abil hakkasin ma seda müüma, nemad tegid hindamise ja see korter oli 45% kallim kui see, millega ma ta ostsin. Ma ei oleks elusees julgenud sellist hinda küsida! Ma sain selle väga korraliku võiduga müüdud ja selle eest ma ostsin endale pisikese townhouse'i Hispaaniasse lõunarannikule. See ei ole investeerimisobjekt ja mul on seal inimesed sees. Sealt ma tulu ei teeni, aga see on mu elu kõige õnnestunum investeerimisprojekt," avaldab Taavi.

Vaata lähemalt saatest “Ausalt rahast: staaride eri” Taavi Libega!  

 

Suhted ja seks rubriigi

toob sinuni Kirg.ee