Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: magusad pallikesed valges šokolaadis

sisuturundus

Nädalavahetusel naudi aega oma lähedaste seltsis ja hellita neid millegi maitsvaga. Suus sulavad pallikesed pakuvad rõõmu nii suurtele kui ka väikestele magusasõpradele.

Suus sulavad pallikesed pakuvad rõõmu nii suurtele kui väikestele magusasõpradele. Kogusest jagub 15 pallikese valmistamiseks. Tegemiseks läheb vaja: 100g sulatatud võid 150g Loodusvägi kookosjahu 4 sl agaavi siirupit (kui soovid magusamat, lisa rohkem) 2,5 dl vahukoort(vahustamata) 0,25 tl Himaalaja soola piparmündi ekstrakti täpselt nii palju, kui maitseks soovid 200g valget šokolaadi kaunistusi peale Valmistamine:  Sega kõik koostisosad peale valge šokolaadi kokku. Vormi massist pallikesed. Sulata šokolaad ja kasta pallikesed šokolaadi sisse ning kaunista. Pane külmkappi tahenema ja lase heal maitsta.   Retsept ja foto: Kadri Valsberg