Reklaam sulgub sekundi pärast

4 TRIKKI, MIS ajavad kõik mehed pööraseks

Kuigi omavaheline suhtlus ja rääkimine on suhtes väga olulised, siis ei tasuks unustada ka kehakeelt. On väga oluline, milliseid signaale sa mehele välja saadad. Portaal Relationship Rules pani kirja neli asja, mis ajavad kõik mehed pööraseks. 

Neile allpool toodud asjadele ei suuda ükski mehepoeg vastu panna. Eriti veel siis, kui naine trikkides kaval on ning oma kehakeelega õigeid signaale saadab. 

1. Huuled, mis natuke avali on

Kui mees naisest huvitatud on, ei suuda ta oma pilku naise huultelt rebida. Eriti seksikalt mõjub meestele see, kui naine oma huuli natukene paotab ning neid keelega limpsib. 

2. Kui naine oma juustega mängib

Naise juuksed mõjuvad meestele väga sensuaalselt ning ajavad nad pööraseks. Natukene juustega mängimist ja paotatud huuled ning iga mees on sinu. 

3. Kui naine "kogemata" mõne oma kehaosa paljastab

Mehi ajab pööraseks juba üksi mõte sellest, et sa võiksid kogemata mõne oma kehaosa paljastada. Libista veel ka õrnalt sealt üle ning mees langeb su jalge ette. 

4. Kui "kogemata" meest puudutad

Kui teie ihud kohtuvad, siis paneb see tööle mehe fantaasia ja ta hakkab ette kujutama kõike seda, mis veel juhtuda võib.