Reklaam sulgub sekundi pärast

Celebrity kuu! Christina Aguilera, Naomi Campbelli ja Avril Lavigne’i tooted märtsis 25% soodsamad.

Tallinna ja Tartu Kaubamajas ja I.L.U. poodides on märts Celebrity kuu! Märtsi lõpuni on võimalik kõiki Christina Aguilera, Naomi Campbelli ja Avril Lavigne'i tooteid osta 25% soodsamalt! Lisaks toimub ka loos!


Vahel on selleks imetlev pilk ja naeratus, mille osaks te saate. Vahel on selleks mõni uus riietusese. Vahel piisab sellest, et tunda endas tärkamas uut jõudu ja mõjuda enesekindlamalt, seksikamalt, kui olete piserdanud peale oma lemmikparfüümi.


Tallinna ja Tartu Kaubamajas ja I.L.U. poodides on märts Celebrity kuu! Märtsi lõpuni on võimalik kõiki Christina Aguilera, Naomi Campbelli ja Avril Lavigne'i tooteid osta 25% soodsamalt! Lisaks toimub ka loos!

Eksperdid nõustuvad väitega, et lõhn on põhiline tujutõstja. Seetõttu võib väita, et kui olete leidnud enda jaoks parfüümi, mis sobib suurepäraselt teie isiksusega, siis mõjub see kui lisaannus enesekindlust. Ja enesekindlus tähendab ka seksikust.

Lisage oma olemusele seksikust energiat andva ja väljakutsuva Christina Aguilera parfüümiga. Seksapiil ja enesekindlus on need omadused, mille puudumise üle Christina Aguilera kurtma ei pea. Christina Aguilera parfüüm tiivustab naistele omast seksapiili lõhnaga, mis lisab enesekindlust, tõstab tuju ja toob esile kõik nende varjatud naiselikud küljed.
 

Christina Aguilera parfüümi tipunootides leiate veetleva eksootilise puuviljamaiuse, särava mandariini ja maitsva mustasõstratee, mis annavad elujõudu, energiat ja aitavad eesmärke saavutada.  
Lõhna südames olev äärmiselt naiselik Madagaskari jasmiini, pojengi ja mahlaka ploomi aroomide bukett peegeldab Christina Aguilera armastust naistele omase sära vastu, lisades parfüümikandjale julguse tunda uhkust oma naiselikkuse üle. Lõhna põhja püsiv muskuse, ambra, väärispuidu ja kreemja vanilje kombinatsioon peidab endas võrgutava draama ja sensuaalsete tunnete väljendusi.


Avril Lavigne'i parfüümiga Wild Rose on Avril julgustamas tüdrukuid oma unistusi täitma ning muutma elu lõbusamaks ja põnevamaks. "Wild Rose ongi see, mis tähistab vaba vaimu," on Avril lõhna tutvustamisel öelnud. Wild Rose on helendav sulam päikeselistest kollastest puuviljadest, kastestest lilledest ja magusatest puidunootidest, mis kehastavad elujõust pulbitsevat ja naiselikku vaimu.

 

Parfüüm avaneb energiasööstuga, mis koosneb sädelevast mandariinist, greibist ja punasest ploomist. Lõhna südames vabaneb plumeeria, uneleva sinise orhidee ja oranžide õite erksalt särav lillebukett. Lõhna põhjast kiirgab sandlipuu muskuselist alatooni, mis on täiustatud maitsva crème brulee akordiga ja mõjub kui ulakalt magus veetlus.

 
Naomi Campbelli signatuuri kandev parfüüm on loodud selleks, et muuta pidustuste ja glamuuriga täidetud hurmavad õhtud veelgi erilisemaks. Parfüüm on saavutanud  klassika hulka kuuluva parfüümi maine, olles sama võrgutav ja vastupandamatu kui Naomi Campbell ise.

Parfüümi sissejuhatus on mahlakas-lilleline kokteil, mis on magus, värske, samas eksootiline. Lõhna südames avanevad roos, tuberoos, heliotroop, jasmiin ning maikelluke. Põhjanoodis karamelliselt puudrjalt magus ning  bensoe, seedripuu, sandlipuu, merevaik, muskus moodustavad muskuselise järelnoodi.

Kõik, kes on just endale sobiva Christina Aguilera, Naomi Campbelli ja Avril Lavigne'i toote ostu sooritanud märtsikuus, ja kõik, kes on ka  loosikupongi täitnud, osalevad MAX FACTORI kosmeetikakoti loosis, mis sisaldab rikkalikult minitooteid! Võitjaid on lausa 25 inimest!

Kui oled andekas meigikunstis, siis klikka SIIA, sest Buduaar.ee-s algas suur Celebrity meigifotomäng!