Reklaam sulgub sekundi pärast

Cherry.ee abil on seni säästetud juba üle 10 000 000 krooni

Cherry.ee abil on seni säästetud juba üle 10 000 000 krooni.

Cherry.ee on päevapakkumiste portaal, kus iga päev on võimalik soetada mõnd põnevat toodet või teenust tavapärasest oluliselt odavama hinnaga. Soodustused on tõepoolest tähelepanuväärsed, olles reeglina 50-70% tavahindadest soodsamad.
Lehelt leitavate teenuste spekter on lai – kõige sagedamini pakutakse erinevaid iluteenuseid ja restoranide, spordiklubide ning ürituste vautšereid.

Cherry.ee lehel ostmine on tehtud väga lihtsaks ja mugavaks. Kui käesoleval hetkel on portaalis üleval valdavalt Tallinnas asuvate ettevõtete pakkumised, siis peatselt laiendatakse oma tegevust ka Tartusse ja Pärnusse. Lühikese tegutsemisaja jooksul on Cherry.ee ostuportaal saavutanud suure populaarsuse ning iga päev soetab soodsaid vautšereid suur hulk inimesi. Seniseks rekordiks on 4344 päeva jooksul müüdud vautšerit, mille koguväärtus oli ligikaudu 1,3 miljonit krooni. Veebileht on korraga kasulik nii tarbijale kui ka ettevõtjale, kelle jaoks on see suurepäraseks võimaluseks tutvustada lühikese aja jooksul oma toodet suurele hulgale inimestele.

Vaata videoid sellest, kuidast lauljatar Hanna-Liina Võsa tutvustab Cherry.ee poolt pakutavaid teenuseid siit.

Seitsmest videost koosneva sarja esimeses osas külastab Hanna-Liina Tallinna vanalinnas asuvat söögikohta Lounge Kaheksa, kus on võimalik nautida erinevaid hõrgutisi.