Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTI NAISE NÄGU peksti Indias kividega, sest teda peeti röövliks

Eestlastest abielupaar Eha Kütt (46) ja Vahur Estkkak (45) sattusid teisipäeval India külarahva kivirünnaku ohvriteks ning naise nägu sai väga suurel määral vigastusi - tema silmad on siniseks peksud ja nägu katki. Portaali timesofindia sõnul pidasid kohalikud neid röövliteks ning hakkasid neid kividega loopima, et ennast kaitsta.

Eestlastest abielupaar Eha Kütt (46) ja Vahur Estkkak (45) sattus teisipäeval India külarahva kivirünnaku ohvriteks ning naise nägu sai väga suurel määral vigastusi - tema silmad on siniseks peksud ja nägu katki. Portaali timesofindia sõnul pidasid kohalikud neid röövliteks ning hakkasid kividega loopima, et ennast kaitsta.

Eha ja Vahur on loodusearmastajatest seiklejad, kes on viimase paari nädala jooksul Indias palju ringi reisinud ja kohalikku elu avastamas käinud ning paraku ei osanud nad ette aimata, et kohalikud neid ohtlikuks võiksid pidada.

Matkaseiklus Kanbai külas Gujarati-Udaipuri piiril sai neile saatuslikuks. Nimelt tundsid nad joogijanu ning astusid sisse kohalikku hurtsikusse, et vett küsida, kuid sealne vanem naisterahvas arvas, et nad tulid röövima ning kutsus karjudes abi. Seejärel hakkasid kohalikud neid kividega loopima ja politsei leidis abielupaari Laxmanpura Naali lähedal asuvalt teeservalt lebamas ning toimetas Udaipuris asuvasse erahaiglasse. 

Eha seisund oli alguses väga kriitiline, kuid tänaseks on mõlema seisund stabiilne, küll aga vajab naise nägu pikemat ravi.

Politsei on rünnakuga seoses vahistanud kolm isikut Lalchand Bhil'i, Nathu ja Kanti ning otsib hetkel veel kahte kahtlusalust.

Vaata pilti siin

Allikas: siin