Reklaam sulgub sekundi pärast

EKSKLUSIIVNE ILUINTERVJUU SUPERMODELL Karmen Pedaruga

„Istusime siis seal ja see oli nii jubedalt valus, et me kõik nutsime ja karjusime seal reas,” meenutab supermodell Karmen Pedaru (27) üht pööraseimat seika oma igapäevatööst. Kui lavalaudadel tuleb naisel kanda kõiksuguseid hullumeelusi ning meiki vahetada lausa neli korda päevas, siis igapäevaelus eelistab Karmen naturaalsust.

„Istusime siis seal ja see oli nii jubedalt valus, et me kõik nutsime ja karjusime seal reas,” meenutab supermodell Karmen Pedaru (27) üht pööraseimat seika oma igapäevatööst. Kui lavalaudadel tuleb naisel kanda kõiksuguseid hullumeelusi ning meiki vahetada lausa neli korda päevas, siis igapäevaelus eelistab Karmen naturaalsust.

 

Milliseid kosmeetikatooteid leidub sinu kosmeetikakotis? 

Ma kasutan Dr. Colberti tooteid.

Oled tööd teinud maailma kuulsaimate iluproffidega. Milliseid nõuandeid oled neilt kuulnud või õppinud? 

Õliga näomassaaž enne meikimist.

Millised on need ilutooted, milleta sa hakkama ei saa?

Ma jumaldan Dr. Colberti kreeme. Meigist kasutan Chaneli ripsmetušši ja jumestuskreemi ning Charlotte Tilbury kontuurimispaletti. Alati on mul taskus ka huulepalsam, sest ma kasutan seda kogu aeg. Veel meeldib mulle Caudalie Beauty Elixir, mida saab näole pihustada, isegi pärast meigi tegemist. Eriti asendamatu toode on see reisidel.

Kuidas sa igapäevaselt oma naha eest hoolt kannad? 

Hommikuti pesen nägu Dr. Colberti Balance Purifying Cleanseriga, kasutan ka Dr. Colberti Tone Control Facial Disc näopuhastuslapikesi ning Dr. Colberti seerumit, veel on minu lemmikuteks Dr. Colberti Nutrify Day Cream ja silmakreem. Õhtused ilurituaalid on hommikustega üsna sarnased – pesen nägu, kasutan seerumit ja seejärel kannan peale öö- ja silmakreemi. Kaks korda nädalas koorin nahka Caudalie koorijaga ja teen Dr. Colberti Anti-Aging Brightening maski.

Mida sa iial oma välimusega ei teeks ehk mis on sinu jaoks n-ö ilutabu?

Ma ei laseks endale botox’it süstida ja kindlasti ütleks ei ka igasugustele kirurgilistele iluprotseduuridele. Enam ei kitkuks ka kulme väga peenikeseks, nagu ma seda noorena tegin. Pidin siis varem ärkama ja need endale pliiatsiga joonistama. Õnneks kasvasid need tagasi, aga sellest ajast saati ma neid enam puudutanud pole. Mulle meeldivad mu loomulikud kulmud nii, nagu nad on.

Kuidas sa oma juuste eest hoolt kannad? 

Pesen oma juukseid iga päev ja paar korda nädalas teen ka maski. Mulle meeldivad väga David Malletti juuksehooldustooted.

Mida tähendab üldse sinu jaoks ilu?

Mulle meeldib naturaalne rohkem kui s*taks meiki. Ja sisemine ilu on kõige ilusam.

Kuidas sa end vormis hoiad? 

Ma käin peaaegu iga päev trennis, kas siis jõusaalis või spinningus.

Kes on sinu iluiidol, kelle välimust sa alati imetlenud oled?

Audrey Hepburn. Ta on lihtsalt ideaalne.

Sinu kõige veidram, aga toimivaim ilusaladus? 

Näoharjutused. Ma olen leidnud Youtube’ist palju videoid, kuidas neid teha.

Milline on sinu signatuurparfüüm? 

Frederic Malle Une Rose. Olen seda kasutanud juba kuus aastat.

Kauneim kompliment, mille oled saanud? 

You are the weirdest person I’ve ever met. (Sa oled kõige veidram inimene, keda ma olen kohanud. – toim) ja see oli heas mõttes öeldud. See tähendab minu jaoks lihtsalt seda, et ma olen kindlasti teistest erinev ja ma ei ole tavaline.

Meenuta mõnd eriti hullumeelset või hirmutavat meiki või soengut, mis sulle on tehtud. Ehk meenub ka mõni naljakas seik.

Alati tehakse selliseid ekstreemsusi Galliano show’del ja kui ma tegin Diori show’sid, siis olid ka seal heas mõttes päris hullumeelsed meigid ja soengud. Ja muidugi ka Alexander McQueeni show’del. Ma mäletan, kui ma tegin tema paari aasta tagust show’d, kus olid robotid ja kogu kollektsioon oli inspireeritud ussidest, olid backstage’i palgatud Aafrika naised, et punuda meie juukseid. See oli Pariisis ja me olime ära teinud juba New Yorgi, Londoni ja Milano show’d. Me polnud kuu aega maganud, vaid pidevalt show’lt show’le ja fitting’ult fitting’ule jooksnud. See oli viimane show sellel päeval. Enne seda olin teinud juba neli show’d, see tähendab nelja erinevat meiki ja soengut. Istusime siis seal ja need naised punusid meie juukseid ja see oli nii jubedalt valus, et me kõik nutsime ja karjusime seal reas. Vahel mõne tüdrukuga mõtleme sellele episoodile ja naerame. See stseen oli ikka päris hull.

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar jaanuar 2018.