Reklaam sulgub sekundi pärast

EPP KÄRSIN AVALDAS tegeliku põhjuse, miks naised haripunkt teesklevad

Seksikoolitaja ja end naudingute maaletoojaks tituleeriv Epp Kärsin ning Eesti kaasaegseimate ilukabinettide omanik, iluspetsialist Marju Karin külastasid mõnda aega tagasi endise profikorvpalluri ja kirjanik Jesper Parve podcasti "JES." Lisaks sellele, et juttu tuli meeste ja naiste vahelistest suhetest, räägiti otse loomulikult ka seksist ning kõigest sellega seonduvast. 

Jesper uuris jutu käigus Epu käest, kas naised saavad kähkukatest midagi või mitte. Epp selgitas, et on naisi, kes saavad ja leidub ka neid, kes ei saa ning vahetas seejärel osavalt teemat, küsides Jesperilt, kas viimane teab, kui palju naisi orgasmi teesklevad ja miks nad seda tegelikult teevad. Mees tunnistas ausalt, et ei tea. 

"80 protsenti naistest," vastas Epp ning palus Jesperil arvata, miks nad seda teevad. "Et mehele meeldida," pakub Jesper.

"Jah, see on üks põhjus, aga teiseks on ka see, et see seks on nii igav ja üksluine. Naisel on nii kerge aru saada, et mehel hakkab tulema... ta liigutab natukene rohkem, ohkab sügavamalt ja mees mõtleb, et jess, jälle saime üheaegselt. Naine aga mõtleb, et lõpuks ometi, nüüd saab pessu ja magama," rääkis Epp.