Reklaam sulgub sekundi pärast

HÄMMASTAV: ANNI JA Tomi Rahula 2,5-aastane tütar hakkas jälle uut asja õppima

Muusik Tomi Rahula ja tema jalgpallikohtunikust abikaasa Anni on koos olnud 2011. aastast alates. Aastal 2013 tegid nad oma suhte ka ametlikuks ning sõudsid abieluranda. Tänaseks kasvab Anni ja Tomi peres imearmas pisitütar Rubi, kes vaatamata oma vanusele hakkas juba uut asja õppima.

Nimelt selgub, et 2,5-aastane Rubi on tänaseks prantsuse keele peaaegu selgeks saanud, eesti keelt oskab neiu ilmselgelt ning hiljuti lisandus juurde veel vene keel.

Anni tegi antud teema postituse ka sotsiaalmeediasse, kus ta tõdeb, et läbi mängu on tütrele üsnagi lihtne uusi keeli selgeks õpetada. "Prantsuse keel tuleb tal läbi iganädalase keelekeskkonnas toimuva mängu ja laulude nii edukalt, et Prantsusmaal ta täna hätta enam ei jääks. Jutud saab räägitud! Prantsuse keelega jätkame, aga lisasin juurde uue keele. Tänaseks suudab laps juba teatud sõnu öelda ka vene keeles."

Anni lisab veel, et kuigi Rubi õpib korraga mitut keelt, siis sassi ta neid tänase seisuga veel ajanud ei ole. "Huvitav on see, et ta saab väga hästi aru, et erinevad keeled on olemas ja kes millist keelt räägib. Keeli ta sassi ei aja. Olen kuulnud, et mõnel võib see korra tagasilöögi kõnes teha, aga meie puhul pole see kindlasti õige."

Noor ema tõdeb, et kohati on pisikese Rubi taibukus ka pisut keeruline, ent loomulikult ei ole see mingiks mureks.