Reklaam sulgub sekundi pärast

Ines Karu laiendab äri ja naudib abieluõnne. Fotod

Ines Karu on Naine suure algustähega! Ambitsioonikas, julge pealehakkaja, armastav abikaasa ja tulevikus kindlasti ka väga hea ning hooliv ema. Buduaarile rääkis värske abielunaine oma praegustest tegemistest ja tulevastest unistustest.

Ines Karu on Naine suure algustähega! Ambitsioonikas, julge pealehakkaja, armastav abikaasa ja tulevikus kindlasti ka väga hea ning hooliv ema. Buduaarile rääkis värske abielunaine oma praegustest tegemistest ja tulevastest unistustest.

Ines, oled värskelt abieluranda jõudnud noor ja kaunis naine, kas tunned, et abielu annab sulle midagi ka juurde? 

Lähedus- ja õnnetunne on veelgi kasvanud. Elukorraldust abielu hetkel veel muutnud ei ole.

Millised projektid sul hetkel käsil on? Kas on ka midagi uut, millest lugejad veel ei tea?

Antud hetkel peame Mothercare ja ELC kaubamärkide laienemisplaane. Mothercare bränd sai sel aastal 50-aastaseks, sünnipäeva tähistame uue “Mõmmijahi “kampaaniaga, mis oktoobri viimasel päeval ka käivitub. Novembri lõpus alustame “Mothercare Otsib Jõulubeebit “ mänguga. Lisaks korraldan suurt InesDance idamaiste ja Polüneesia tantsude talvekontserti, mis leiab aset 4. detsembril algusega kell 18:00 Lindakivi Kultuurikeskuses, seal astun isegi lavale. Eelpool mainitud üritusega seoses peame meeles SOS Lasteküla Eesti Ühingu lapsi! Seega kõigil külalistel on võimalus anda oma abistav panus, soetades lasteküla laste poolt joonistatud jõulukaarte. Novembri lõpus oodatakse ka Lätti „Piramida“ rahvusvahelisele festivalile esinema.

Kuidas jagad tööd ja pereelu?

Planeerin oma aega ja päevi nii palju kui võimalik. Täna läheb tõesti enamus energiat tööle ja magristrikraadi omandamisele. Pere on mulle alati väga tähtsal kohal olnud, seega püüan lähedastele ja sõpradele igal võimalusel olemas olla.

On sul veel täitumata unistusi? 

Muidugi! Unistused muudavad maailma. Arendades oma teadmisi ja mõeldes suuremalt, töötan ja panustan ikka selles suunas, et ettevõtmistega üha rohkemaid inimesi rõõmustada suudaksin. Minusugusel on raske tööst ja tegevusest eemal viibida.

 Millist eeskuju on sinule andnud sinu vanemad? Kui tähtis on sinu jaoks vanemate toetus?

Imetlen oma ema armastavat loomust ning isa järjekindlust. Nende vaimne toetus on väga oluline, kuid vähemalt sama oluline on mulle ka iseendaks jäämine. Tahan kõik oma eesmärgid siin elus ise saavutada!

 

Karin Karu

 

 

[gallery ids="1844107,1844112,1844118,1844122,1844128,1844131,1844138,1844142"]