Reklaam sulgub sekundi pärast

Kaaluabi: kartulisalat kala kõrvale

Kala võib süüa riisiga või keedukartuliga, aga ka tõhus kartulisalat ajab asja ära, kui kõht väga tühi ei ole. Kui on, siis söö kaks portsionit!

Kala võib süüa riisi või keedukartuliga, aga ka tõhus kartulisalat ajab asja ära, kui kõht väga tühi ei ole. Kui on, siis söö kaks portsjonit!

Kartulisalat kala kõrvale

10 keedetud kartulit
1 punane sibul
3 kõvaks keedetud muna

 

 

Kastmeks:

1 dl taimeõli
2 spl punaveiniäädikat
soola, suhkrut, pipart

100 gr = 209 kcal

Serveerimiseks suitsu-, külmsuitsu- või soolakala juurde. Koori ja viiluta kartulid, sibul ja munad. Pane ained kihiti serveerimisnõusse. Sega kastmeained ja nõruta kaste peale. Anna marineeruda paar tundi külmkapis. Pane valitud kalatükid salatile, puista tilli peale. Naudi näiteks röstitud rukkileiva ja taluvõiga.

 www.kaaluabi.ee