Reklaam sulgub sekundi pärast

Kristjan Kasearult telliti kallis privaatkontsert

Paradise Crew solistile Kristjan Kasearule, kes esines viimati restorani Vertigo terrassil toimunud Vertigo Glamoramal, kujunes laupäevane õhtu planeeritust pikemaks. Nimelt sai Kristjan ootamatu pakkumise teha samal õhtul veel üks esinemine väikesele seltskonnale, kelle paar liiget ei jõudnud õigeks ajaks Glamoramale ja olid nõus rahakotiraudu avama, et õhtu peaesinejat uuesti kuulata. Kumbki osapooltest ei soostunud summat avaldama, küll aga kinnitas lisakontserti ostnud Marko Buduaarile, et raha kulus sama palju kui tema auto liisingumaksele.

Paradise Crew solistile Kristjan Kasearule, kes esines viimati restorani Vertigo terrassil toimunud Vertigo Glamoramal, kujunes laupäevane õhtu planeeritust pikemaks. Nimelt sai Kristjan ootamatu pakkumise teha samal õhtul veel üks esinemine väikesele seltskonnale, kelle paar liiget ei jõudnud õigeks ajaks Glamoramale ja olid nõus rahakotiraudu avama, et õhtu peaesinejat uuesti kuulata. Kumbki osapooltest ei soostunud summat avaldama, küll aga kinnitas lisakontserti ostnud Marko Buduaarile, et raha kulus sama palju kui tema auto liisingumaksele. „ Ma teadsin ka enne, kes Kasearu on. Olin ta kohta lugenud, aga muusikat kuulsin esimest korda. Ta laulab nagu Lenny Kravitz, tema live-esinemine oli uskumatult hea”, räägib Marko ja lisab naljatades, et eestlane on ikka hea olla, sest kui peaks paluma välismaa kuulsuselt privaatshow`d, siis tuleks vist maja maha müüa.  Seltskonnale meeldis noorte meeste muusika sedavõrd, et lubati Kristjanit kutsuda ka ühele oma üritusele esinema. „ Kutsusime Kristjani ja ta saatja meie lauda ja saime kokkuleppele, et nad teevad lisaesinemise vaid meile”. rääkis Marko.
Kristjan, kelle laupäevaõhtune privaatkontsert lõppes öösel kell 3,  ütleb et sellised ootamatud pakkumised  pole kuigi tavalised, kui keegi peale esinemist veel lisaraha pakub ja uut showd küsib. „Kuna olime tulnud just kahepäevaselt Lõuna-Eesti tuurilt ja parajalt väsinud, siis alguses see idee meid ei vaimustanud. Aga kokkuvõttes oli selline esinemine päris lahe, rokkisime hommikutundideni. Vahetut tagasisidet on kuulajatelt hea saada”.

 

Kristjan Kasearu ja Paradise Crew muusikat saad kuulata SIIN.

Buduaar.ee

[gallery ids="1851254,1851261,1851268"]