Reklaam sulgub sekundi pärast

LOODUSLIKUD NIPID, kuidas leevendada migreeni

Kõik, kes migreeni käes kannatavad, teavad, kui ebameeldiv see valu on. Migreeni leevendamiseks ei pea ilmtingimata apteegist kalleid ravimeid ostma, vaid sellele on võimalik leevendust saada ka rahvameditsiini abil. Facebooki rahvameditsiini ja teadmiste grupis on kasutajad pannud kirja looduslikke nippe, mis aitavad migreenihoogu vähendada. 

"Minul oli kõik puhtalt toitumise taga. Gluteen ja kaseiin ja soja toidust välja. Tervis oluliselt paranenud ja pea ülepäevane peavalu, mis migreeniks üle kippus minema, on nüüdseks vaid paari kuu tagant, kui “patustama” kipun," kirjutas üks kasutaja. 

"Aastaid vaevlesin ja mida edasi, seda sagedasemaks muutus. Lahti sain nõelraviga ja 1991. aastast alates ei ole enam kordagi tundnud seda vastikut olekut," soovitab teine. 

"Just paar päeva tagasi lugesin, et minna 20 minutiks kõhuli ja panna jääpala kukla peale, pidi aitama migreeni puhul. Võib ju proovida, äkki aitab," annab nõu kolmas kasutaja. 

"Üks versioon, mis päris n-ö mitmeid on aidanud migreeni vastu, on puhta kurkumiini sisaldusega siirupi tarbimine. Ühest küljest toimib ta verevedeldajana, teisest küljest on ta looduslik valuvaigisti. Loetakse paremaks kui paratsetamooli, samas taastab ta ajurakke ja teeb detox'it nii organismis kui veres," annab nõu neljas rahvameditsiini grupi kasutaja.