Reklaam sulgub sekundi pärast

LÕÕGASTAV MASSAAŽIPAKETT igale maitsele

Salongis Thai Orchid SPA töötavad professionaalsed Taist pärit meistrid, kellel on oivalised massaažioskused. Hurmavad aroomid, küünalde sära ja rahustav muusika loovad häirimatuse ja mugavuse meeleolu, mis võimaldab unustada argiaskeldused. Tai SPA külastamine ei edenda üksnes tervist, vaid ka vaimse harmoonia tunnet.

Salongis Thai Orchid SPA töötavad professionaalsed Taist pärit meistrid, kellel on oivalised massaažioskused. Hurmavad aroomid, küünalde sära ja rahustav muusika loovad häirimatuse ja mugavuse meeleolu, mis võimaldab unustada argiaskeldused. Tai SPA külastamine ei edenda üksnes tervist, vaid ka vaimse harmoonia tunnet.

Salong pakub järgmisi pakette ja palju muud:

Nauding

Hooldus algab infrapunasaunaga, millel on suurepärane tervendav mõju. Pakett jätkub mõnusa, aromaatseid ravisooli sisaldava sooja jalavanniga, mis lõõgastab ja muudab jalad kergeks. Sellele järgneb kogu keha koorimine erinevate idamaiste vürtside ekstraktidega. Paketi lõpetab lõõgastav Tai massaaž aromaatse õliga, mille saate ise valida vastavalt oma soovile, meeleolule ja individuaalsetele omadustele. Professionaalne ja kogenud meister Taimaalt aitab teil saavutada täieliku lõõgastuse ja meeldiva naudingu, mis püsib kaua aega. 

Tai massaaž kahele

Tai massaaži teevad kaks Taimaa meistrit kahele inimesele ühes massaažitoas. Tai massaaž on organismi energeetilise mõjutamise tehnika, sügava lihaste ja kõõluste massaaži, manuaalteraapia elementide ning „passiivse“ jooga unikaalne kombinatsioon. See massaaž taastab organite normaalse töö, aitab kaasa teie keha tugevnemisele ja noorenemisele. Professionaalsed ja kogenud meistrid Taimaalt töötlevad hoolikalt iga lihast teie kehas, varvastest pealaeni.

Traditsiooniline Tai massaaž 

Traditsiooniline Tai massaaž on organismi energeetilise mõjutamise tehnika, sügava lihaste ja kõõluste massaaži, manuaalteraapia elementide ning „passiivse“ jooga unikaalne kombinatsioon. See massaaž taastab organite normaalse töö, aitab kaasa teie keha tugevnemisele ja noorenemisele. Professionaalsed ja kogenud meistrid Taimaalt töötlevad hoolikalt iga lihast teie kehas, varvastest pealaeni. Tänu sellele taastub väärtuslik energiate tasakaal ning see tähendab, et luuakse kõik tingimused tervistumiseks ja heaks enesetundeks. Seanss viiakse läbi spetsiaalsel massaažimatil ehk tatamil. Tai massaažis ei kasutata kreeme, losjoone ega õlisid.

Traditsiooniline Tai õlimassaaž

Nimetatud massaaž on ideaalne lihaste- ja punktmassaaži kombinatsioon, hõlmates manuaalteraapia elemendid ja Tai massööri käte õrnuse. Kõik sõltub teie lihaste jäikusest, mida meister tunnetab hästi sõrmedega ja püüab neutraliseerida. Kogu keha, sealhulgas käe- ja jalalabad, muutub pärast massaaži soojaks ja elastseks, nahk aga niiskeks ja aromaatseks. Protseduuri lõpus teeb meister teile veidi peamassaaži, mõne venitusharjutuse (nagu traditsioonilises massaažis) ning eemaldab nahalt liigse rasu.

Lõdvestav Tai jalamassaaž

Jalalabadel on igal inimkeha elundil oma piirkond või punkt, mida mõjutades on võimalik mõjutada ka elundeid. Pöidade punktmassaaži eri variantide kasutamine stabiliseerib energeetilist ja füüsilist tasakaalu organismis, parandab südame-veresoonkonna ja lümfisüsteemi talitlust, väljutab toksiine ja jääkaineid. Pöidade punktmassaaži eesmärk on tugevdada ka immuunsüsteemi, leevendada stressi, pinget ja väsimust. Enne massaažiprotseduuri aurutatakse jalgu spetsiaalses soojaveevannis tervendavate sooladega.

Kuninglik Tai massaaž 4 käega

Kogu massaaži ajal hoolitsevad teie eest Tai meistrid ja massaaži tehakse nelja käega. Saate valida traditsioonilise Tai massaaži ja õlimassaaži vahel. Kahe massööri samaaegsed toimingud loovad protsessi terviklikkuse illusiooni, soojus voogab üle kogu keha, töödeldes ja soojendades kõiki piirkondi. Te tunnete tugevat jõu, energia lisandumist ja uskumatu naudingu tunnet. Kahe kätepaari liigutused suurendavad lõdvestavat toimet ja aitavad leida rahu, tasakaalu ja harmooniat.

Havai lomilomi-massaaž

Polüneesia saartelt pärinev Havai lomilomi-massaaž on üks vanimaid massaažiliike. Massöör töötab kogu kehaga, ta mudib naha rasvkudet, töötleb liigeseid ja lihaseid ning isegi mõjutab siseelundeid. Massaaži eesmärk on harmoniseerida ainevahetust, suurendada organismi vastupanuvõimet stressisituatsioonides, tugevdada immuunsüsteemi.

Lisainfo kodulehelt ja facebookist.