Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLINE TÄHEMÄRK on kõige suurem manipuleerija?

Manipuleerija on äärmiselt raske inimese tüüp, kes tahab alati saada seda, mis temale meeldib ning enamasti täpselt just seda ta ka saab - paraku tuleb selle nimel tihtipeale inimestele haiget teha ja neid ära kasutada. Manipuleerija tahab saada, kuid mitte kunagi anda.

Manipuleerija on äärmiselt raske inimesetüüp, kes tahab alati saada seda, mis temale meeldib ning enamasti täpselt just seda ta ka saab - paraku tuleb selle nimel tihtipeale inimestele haiget teha ja neid ära kasutada. Manipuleerija tahab saada, kuid mitte kunagi anda.

Kui rääkida tähemärkidest ja iseloomust, siis selgub, et kõige suuremaks manipuleerijaks peetakse Kaljukitse märgi all sündinud inimesi. Tegu on väga tugevate isikutega, kes näevad elus rasket vaeva selle nimel, mida nad saada tahavad ning kui mängu tuleb teiste inimeste ärakasutamine ja nendega manipuleerimine, siis seda Kaljukits ka teeb.

Kuid on veel üks märk, keda Kaljukitse kõrval samuti manipuleerijaks peetakse ning selleks on tulise iseloomuga Skorpion. Skorpionid oskavad nõelata väga valusalt ning panna inimesi oma pilli järgi tantsima paari lihtsa liigutusega. Kui sa talle vastu hakkad, saad vastu näppe, ja kui tema soovide järgi käitud, saad kiita.

Allikas: higherperspectives