Reklaam sulgub sekundi pärast

NENDES RIIKIDES ON NAISED seksuaalselt kõige rahulolevamad

Tutvusmissait Victoria Milan viis oma kasutajate seas läbi rahvusvahelise uuringu, kus selgitati, millistes maades kulutavad mehed kõige rohkem aega oma naise rahuldamisele.

Uuringus hinnati 20 erinevast riigist pärit meeste seksuaalset võimekust, mis põhines naiste vastustel. Uuring, mille viis läbi Victoria Milan - tutvumissait, mis on mõeldud abielus olevatele inimestele armukeste otsimiseks - piilus oma 6117 naissoost liikme magamistuppa.

Nad avastasid, et Taanis elavad seksuaalselt kõige rahulolevamad naised, kuna nende abikaasad kulutasid oma naise rahuldamisele keskmiselt 44 minutit.

Ameerikas pühendasid mehed oma naisele 41 minutit, samal ajal kui soomlased rahuldasid oma partnerit 39 minutit.

Lippu hoiavad kõrgel ka kanadalased tubli 37 minutiga.

Vahepeal kui skaala teises otsas peavad Lõuna-Aafrika naised olema rahul kõigest 15 minutiga, mis neile pühendatakse.

Victoria Milani asutaja ja tegevdirektor Sigurid Vedal väitis, et kõige raskemalt tööd tegevad mehed tunnevad vastutust oma naise seksuaalse rahulolu eest. "Selleks on vaja tõelist meest, kes on võimeline tunnistama ja rahuldama naise seksuaalset isu."

"Üldine viga on arvata, et mehed pole seksuaalselt rahuldatud  ja petavad - see kehtib mõlema partneri suhtes samamoodi."

"Enesekindla, ilusa ja sõltumatu naise hoidmine eranditult oma voodis ei ole kerge ülesanne ja kangelasest abikaasa kulutab oma naise rahuldamisele nii palju aega kui selleks vaja on," sõnas ta.

allikas: The Sun