Reklaam sulgub sekundi pärast

Nigella jõulu eri: kolmekordse juustu roog

Jõulud loovad meis erilise tunde, kuid raske on jõuluõhtut nautida, kui pead viimase hetkeni pliidi ees orjama. Seekord teeb Nigella jõuluteemalisi hoidiseid ja jooke. Need saab varem valmis teha ning jõulude paiku on selle võrra vähem tööd. Lisaks jagab ta retsepte, kuidas kodune köök kingituste tehaseks muuta ja annab nõu, mida on hea jõuluajal külakostiks viia. 


 

Jõulud loovad meis erilise tunde, kuid raske on jõuluõhtut nautida, kui pead viimase hetkeni pliidi ees orjama. Seekord teeb Nigella jõuluteemalisi hoidiseid ja jooke.  Neid saab varem valmis teha ning jõulude paiku on selle võrra vähem tööd. Lisaks jagab ta retsepte, kuidas kodune köök kingituste tehaseks muuta ja annab nõu, mida on hea jõuluajal külakostiks viia. 

Kolmekordse juustu roog

Vaja läheb:

1 baguette, nukid kärbitud ning lõigatud õhukesteks viiludeks
3 rohelise sibula vart, hakitud
150g mozzarella juustu, suurteks kuubikuteks hakitud
50g riivitud parmesani
100g Chedddar juustu
100 ml hapukoort
6 muna
murulauku, kaunistamiseks

Valmistamine:

Aseta baguette 25cm läbimõõduga vormi laiali. Ülejäänud komponendid purusta blenderis, lisa muna ning vala muna-juustu segu baguette peale. Kata vorm toidukilega ning pane ööseks külmkappi seisma. Küpseta rooga 180 kraadi juures 30 minutit, kuni  on küps. Kaunista hakitud murulauguga.

Head isu!

 

Nigella jõuluköök on eetris pühapäeval Kanal11 kell 11.25