Reklaam sulgub sekundi pärast

Õige rokk on Rabarockil!

Juba ülehomme, 13. juunil läheb Järvakandis tõeliseks rokkimiseks! Reedel ja laupäeval leiab aset juba traditsiooniliseks muutunud Baltikumi suurim rockifestival - Rabarock.

Mitmekesise ja maitseka programmiga festivali esinejate hulgas on esindatud palju maailmanimed, näiteks Sparks, The Fall, Helloween, Danko Jones, Pitchshifter, jpt. Kahe päeva jooksul loomulikult ka kodumaised lemmikud, nende hulgas HU?, Vaiko Eplik& Eliit, Propeller, Metsatöll, Ultima Thule jpt.

Juba ülehomme, 13. juunil läheb Järvakandis tõeliseks rokkimiseks! Reedel ja laupäeval leiab aset juba traditsiooniliseks muutunud Baltikumi suurim rockfestival - Rabarock.

Mitmekesise ja maitseka programmiga festivali esinejate hulgas on esindatud palju maailmanimed, näiteks Sparks, The Fall, Helloween, Danko Jones, Pitchshifter, jpt. Kahe päeva jooksul näeb loomulikult ka kodumaised lemmikud, nende hulgas HU?, Vaiko Eplik& Eliit, Propeller, Metsatöll, Ultima Thule jpt.

Lisaks headele esinejatele toimub veel öine möll festivali Ööklubis, kus reedesteks staarideks on vaimukas Soome humpparockipunt Eläkkeläiset ja laupäeval Me, Myself & I. Mõnusat meelelahutust pakuvad ka hevikaraoke, kinobuss, suur nelja ekraaniga jalkatelk EM2008 jalgpallilahingute jälgimiseks, fototelk ja palju muud põnevat.

Lisainfot telklaagrite, eribusside, piletite, ajakava, esinejate ja kõige muu kohta leiab Rabarocki kodulehelt.

Aktiivsetel foorumipostitajatel, kes on saavutunud **/tärni taseme, saavad endale auhinnaks valida Rabarocki festivali 2. päeva passi.

/Toimetas: Merlyn Uusküla/