Reklaam sulgub sekundi pärast

PILT, MIS ÜTLEB KÕIK: Kristel Aaslaid paljastas oma varjatud poole

Tänavu juba 10. sünnipäeva tähistava Eesti Laulu poolfinaale juhivad Kristel Aaslaid ja Martin Veisman ning nüüdseks on selgunud ka esimesed finalistid. Kristel aga näitas eilses poolfinaali saates oma varjatud poolt, mis erineb nagu öö ja päev tema Miša tegelaskujust seriaalis "Padjaklubi".

Tänavu juba 10. sünnipäeva tähistava Eesti Laulu poolfinaale juhivad Kristel Aaslaid ja Martin Veisman ning nüüdseks on selgunud ka esimesed finalistid. Kristel aga näitas eilses poolfinaalisaates oma varjatud poolt, mis erineb nagu öö ja päev tema Miša tegelaskujust seriaalis "Padjaklubi".

Nimelt on enamik Kristeli fänne harjunud teda nägema pigem poisiliku naisena, ent eile nägi Kristel välja tõeliselt glamuurne ja romantiliselt naiselik.

Meediale varasemalt antud intervjuudes on Kristel varemgi öelnud, et tegelikult ei ole ta oma "Padjaklubi" tegelaskuju Mišaga sugugi nii sarnane kui arvata võiks. Sellegipoolest igapäevaselt teda piduliku kleidi ja meigiga just ei kohta, sest ta lihtsalt eelistab pigem sportlikku stiili.

Pilti näed ka Kristeli Instagrami kontolt siin

Eile selgusid ka esimesed viis laulu, mis kõlavad juba 3. märtsil Saku Suurhallis Eesti Laul 2018 finaalis. Žürii ja publikuhääletuse tulemusel pääsesid finaali Iiris & Agoh „Drop That Boogie”, Stig Rästa „Home”, Elina Nechayeva „La forza” ja Sibyl Vane „Thousand Words”. Rahva häälte tulemusel pääses viiendana finaali Vajé „Laura (Walk With Me)”.