Reklaam sulgub sekundi pärast

Proovi B-Turu maiuspalasid: reklaam Buduaari esilehel 10 eurot ja pakisaatmine üle Eesti 1.99

Naised, kas teate, et veel viimaseid päevi saab Buduaari Pakikontoris testida üle Eesti 24 tunniga pakisaatmist hinnaga 1.99. Pakkumine kehtib kuni 7. detsembrini vormistatud tellimustele. SmartPOSTi ja Buduaari uus teenus on ka turvaline, sest sel viisil saad sa teada teise osapoole õige e-maili ja telefoninumbri. Kui ta on lisanud valed andmed, siis ei saa ta ka pakisaatmist või -tellimust kinnitada.

Naised, kas teate, et veel viimaseid päevi saab Buduaari Pakikontoris testida üle Eesti 24 tunniga pakisaatmist hinnaga 1.99. Pakkumine kehtib kuni 7. detsembrini vormistatud tellimustele. SmartPOSTi ja Buduaari uus teenus on ka turvaline, sest sel viisil saad sa teada teise osapoole õige e-maili ja telefoninumbri. Kui ta on lisanud valed andmed, siis ei saa ta ka pakisaatmist või -tellimust kinnitada.

Kui sa oled ostja, siis soovitame sul alati eelistada müüjaid, kes saadavad asju Buduaari Pakikontorist SmartPOSTiga, sest need isikud on eelistatud turvakoefitsendiga ka meie poolt ja nende kohta omame rohkem infot. Seevastu ära kunagi vali pakkumisi, mis on pandud kellegi teise kuulutuse kommentaariks, sest need inimesed ei ole suure tõenäosusega üldse autentinud ennast ja nende turvakoefitsent on madal.

Buduaarist ostes ja müües võib loomulikult iga kaupleja ise kokku leppida paki kohaletoimetamise viisi ning kõige parem on seda teha, kui ostja ja müüja saavad kokku. Kuid Buduaari Pakikontori kaudu saates saab nii ostja kui müüja jälgida pakisaatmise kulgu ning kõikidest saatmisviisidest on just SmartPOSTi osas olnud kõige vähem pretensioone. Proovi järele, sest 1.99 on väga hea hind kiirele pakisaatmisele üle Eesti.

Lisaks on meil veel üks popp uuendus Buduaari turul - nimelt on nüüd sul võimalik osta oma reklaam ka Buduaar.ee esilehele (vaata lisatud pilti, kus see asub). Eraisikule maksab see reklaam 10 eurot ja firmadele 12 eurot. Mõtle vaid, kui soodne see on, sest peaaegu sama suur bännerreklaam maksab Buduaari esilehel 225 eurot päevas. Proovi järele, sest statistika näitab, et Buduaari esilehel käib 40% hoopis teisi inimesi, kes ei juhtu niisama Buduaari online turule.  

Buduaari Turg ootab sind SIIN.

Mõnusat jõulueelset kauplemist!

 

[gallery ids="1876680,1876687"]