Reklaam sulgub sekundi pärast

SKANDAAL!? MARI-LEEN nimetas Paljast Porgandit suure persega naiseks

Blogija Mari-Leen Albers avaldas hiljuti postituse, mille kohaselt pole ta mitte blogija, vaid hoopis staar. Ta tõdeb, et juba pikemat aega on ta ennast tagasi hoidnud ning olnud viks ja viisakas, kuid nüüd on sellel lõpp - terav ja skandaalne Mari-Leen on tagasi ja nüüdsest leiab tema blogist jälle lahmivaid ja kriitilisi postitusi. Ühe sellisega teeb ta ka kohe algust ning nimetab Eesti üht tuntumat blogijat Paljast Porgandit suure persega ja liiga pikkade küüntega naiseks. 

"Ma olen viimased neli päeva elanud nagu päris elu, suhelnud inimestega, kes saavad aru, kes ütlevad asju nii nagu nad on ja ma olen, ma ei tea, valgustatud. Ma tunnen, et ma pole üksi. Ma olen tõdenud, et on inimesi, kes mõtlevad nagu mina ja julgevad seda öelda. Ja tõdemus milleni ma jõudsin, rahvale ei meeldi mina ja Meelis, vaid see skandaalne, aus, lahmiv marimelli karakter, keda nad viimasel ajal siin blogis on aina vähem näinud.

Neljapäeva õhtul enne magamaminekut vaatasime Meelisega Anu Saagimi intekat Renee Meristega. Kui te ei tea, kes ta on ja pole ühegi tema uudise peale sel nädalavahetusel sattnud, siis tegemist on hulljulge muusikamänedžeriga, kes lennutas päris kõrgele Vanilla Ninja! PS! Vanilla Ninja on jäätisega teeninud rohkem kui kogu oma muusikukarjääri jooksul laulmisega! Aga mitte sellest ma ei tahtnud rääkida. Kui me selle intervjuu lõpus kuulsime, et Renee laupäeval avatud loengut peab, polnud küsimustki – leidsime lapsehoidja ja võtsime plaani.

Ja kuigi me pole mingid muusikud, siis me oleme bränd, me oleme toode, me oleme artist ehk meelelahutaja. Jah, ma arvan, et marimell on „artist“, keegi, kes pakub pinget ja meelelahutust. Teid ei koti mina või Meelis või kus koolis Hedon inglise keelt õpib, teid kotib see, mida me teeme valesti, mida me arvame ja ütleme ja kelle riietus meile ei meeldi ja mida me tegelikult mõnest inimesest teame ja mõtleme.

Seal oli koos päris lahe ja kirju seltskond erinevate valdkondade inimesi ja mul tekkis nii paljudega klikk, sest kõik need inimesed mõtlesid keskmisest eestlasest erinevalt. Näiteks Renee ütles, et üks kanal tahtis algul temaga intekat teha, aga kui nad olid põgusalt vestlenud, siis loobusid intervjuust, sest ta ei rääkivat mainstreamjuttu, mida rahvas kuulda tahab. Andke abi!

See ongi ehe näide, et võta Taukar, Uudo, Ott, Koit ja veel võib-olla keegi, pane nad kõrvuti ja mis vahe neil on? Kõigil on pintsak, teksad, tennised, samasugused pikatukaga soengud ja keskmine muusika. Noh, kuulad, käib kah, aga ei midagi erilist, et nad oluliselt eristuksid.

Või võta Liis Lemsalu, Ines või jumal, kes meil veel on Elina Born või Birgit Sarrap – same same. Kuulad, on ilusad ja toredad, lood on ok, aga mis neid tegelt teineteisest eristab? Birgitit võib-olla ainult see, et tal on eestikeelsed lood. Aga suures plaanis? Mitte midagi, mingid keskmised lood, mis käivad kah.

Ja kui me tuleme nüüd selle juurde, et vaadata Eesti blogijaid, sest meie, ja veel umbes tuhat inimest, oleme blogijad, siis suures plaanis, mis meid eristab? Mitte midagi. Mallukat kunagi eristas see, et ta oli julge ja labane, meid see, et panime avalikult puid alla, kristiseerimise kleite, kaitsesime neid, kes seda ehk väärt ei olnud, tunnistasime, et Rõivas pole kaugeltki ainuke, kes oma naist petnud on jne

Ülejäänud rahvas on kõik sama – keskmine. Pereblogid, kes natuke fäänsimad, kes natuke maakamad, aga suures plaanis sama. Ainuke, kes mulle praegu pisut eristub ongi Porgand. Jah, ma vihkan ta ületoodetud keha, liiga suurt perset ja liiga pikki küüsi (ise samal ajal öeldes, et ole naturaalne ja sina ise), aga ometigi ta eristub ja panebki üle oma lapsemeelsusega vlogides, samas kirjutades jätab hoopis teise mulje. Suva, aga ta on hea toode. See ongi see, mis loeb. Hea turundus ja töö seal taga," kirjutas Mari-Leen oma blogis. 

Loe täispikka postitust siit