Reklaam sulgub sekundi pärast

Sügise 7 moeideed

Vaata siit, millist seitset moemärksõna sa sel sügisel teadma pead!

Vaata siit, millist seitset moemärksõna sa sel sügisel teadma pead!

Klapid pähe!
Suured kõrvaklapid on sel sügisel mitte ainult head kvaliteetseks muusikakuulamiseks, vaid ka igati originaalseks aksessuaariks. Vaheta oma pisikesed kõrvaklapihakatised uhkete ja suurte vastu, võttes eeskuju D&G sügistalvisest kollektsioonist.

Šikk work-o-holic
Ei ole riietust, mis teeks naise võimukamaks ja kaunimaks kui kvaliteetne kitsa lõikega kostüüm. Beežikas värvigamma lisab outfit`ile veelgi elegantsi! Ammuta inspiratsiooni Gucci moelavalt!

Seksikas femme fatale
Võta julgus kokku ja proovi midagi drastilist – Lanvini sügiskollektsiooni teravat süsimusta power-soengut. Selline jalustrabav ja stiilipuhas soeng ei pruugi loomulikult sobida kõigile ning seega oleks hea idee katsetada enne parukaga.

Huumorpisik
Mida on sügisesse vaja rohkem kui kõiksuguseid sooje kampsuneid, kindaid ja salle? Ühte naljaka kiiksuga peakatet! Kuna päikeselisi päevi jääb tahest tahtmata aina vähemaks, tuleb ju ometi millegagi oma tuju üleval hoida. Seega soovitab Buduaar riietumisel lubada endale naljakaid ja lapsemeelseid aksessuaare! Võta eeskuju Sonia Rykielist.

Puhvpüks
Selle hooaja trendipüks on lai ja lendlev ning eriti vinge moenipp on vahelduseks toppida püksisääred saapasse, et avalduks puhvpükste efekt! Samuti pole paha võtta inspiratsiooni ka Phillip Limi saabastest ning tallad erkpunaseks võõbata, et need siis kõndides pisut välguks ja outfit`ile viimase lihvi annaks.

Karusnahk kingas
Kes pole valmis kandma veel (kunst)karusnahkset kasukat, võib vabalt otsustada ka karvaste saabaste kasuks. Taolised saapakesed sobiksid imehästi kandmiseks nii liibuvate tumedate pükste ja mõne musta šiki jakiga või siis krooniksid mõnda casual komplekti! Tšeki Roberto Cavalli loomingut!

Silmatorkav ridikül
Nagu juba korduvalt mainitud, saabub sügisel pimedus ning inimesed kannavad tumedat värvigammat. Siiski annab energiat juurde mõni kirev aksessuaar või lausa mõnusalt värviline käekott. Selline Dries van Noteni rohekas ridikül muudab süsimusta riituse hoobilt huvitavaks!

Liisa Ennuste

Buduaar Shopping

[gallery ids="1956248,1956254,1956261,1956268,1956276,1956282,1956287"]