Reklaam sulgub sekundi pärast

TÕDE ON SELGUNUD! Mida su mehe lemmikpoos tema kohta paljastab?

Mehe kohta räägib väga palju see, kuidas ta teisi inimesi kohtleb, millist autot omab või kuidas ta riietub. Kui tahad aga oma kallima kohta rohkem teada, siis nii mõndagi paljastab ka see, millist poosi ta voodis eelistab. 

Kuigi voodirõõmusid võib ju nautida mitmes erinevas poosis, siis teeb mees ju valiku mingil kindlal põhjusel, kirjutab portaal Womens Health.

Mida valitud sekspoos sinu mehe kohta siis paljastab?

Misjonär

Mehed, kes eelistavad voodis misjonäri, ei ole väga loovad ja neil puudub fantaasia, samuti tunneb ta ennast voodis ebakindlalt. Ta õppis kunagi mingi kindla võtte seksis selgeks ja usub siiani, et misjonär on üks ja ainus poos. 

Koerapoos

Sellele mehele meeldivad pepud ja need ajavad ta hulluks. Mees, kellele meeldib koerapoos, on oma territooriumi suhtes väga kaitsev. Samas võib ta romantikat peljata ning tal on lihtsam seksida, kui ta ei pea sinuga silmsidet looma. 

Naine peal

See poos näitab seda, et mees on väga enesekindel - tema jaoks pole probleemi olla alluv pool. Ka on tema jaoks oluline naise nauding, sest paljud naised jõuavad just selles poosis haripunktini. 

Püsti

Mees, kellele meeldib püsti seksida, on seiklusi täis. Talle pakub pinget mõte, et teete midagi riivatut või et keegi võib teile peae sattuda. Ta võib aga natukene isekas olla ning keskendub pigem enda naudingule, kui sinu omale.