Reklaam sulgub sekundi pärast

Uus kuum paar: 22-aastane laulja Elisa Kolk ja 47-aastane miljonär Indrek Rahumaa

Juba pool aastat tagasi hakati kuluaarides sahistama uue tulikuuma suhte teemal. Nimelt olevat miljonärist ettevõtja Indrek Rahumaa enda kõrvale leidnud verinoore kaunitari, kes on mehest enam kui veerandsada aastat noorem. Selleks neiuks on ei keegi muu, kui hiljuti oma 22. sünnipäeva tähistanud lauljatar Elisa Kolk.

Elisa ja Indrek veedavad mõlemad enamuse oma ajast Eestist eemal. Elisa teeb lauljana karjääri Ameerikas ning ka Indrek veedab seal palju aega. 

Indreku sünnipäeva peol istus Elisa mehe kõrval ning paari käitumisest oli selgelt näha, et neid seob miskit enamat kui lihtsalt sõprus. Mida aeg edasi, seda enam on sotsiaalmeediasse jõudnud kuumi kaadreid Elisast ja Indrekust koos. 

Varasemalt oli Elisa suhtes produtsent Vahur Valgmaaga, kellega koos ka aastaid tagasi Ameerikasse koliti. Indrekul on aga ühine poeg modell Heti Tulvega. 

Elisa riputas loetud tunnid tagasi oma Instagrami kontole foto, mis annab selgelt märku, et tema ja Indrek on tõepoolest paar. Hetkel viibivad nad Eestis.

Kuigi antud kaader on küllaltki udune, pole kahtlustki, et mees Elisa kõrval on Indrek. Nimelt täägis lauljatar mehe ära.