Reklaam sulgub sekundi pärast

VAU, MILLINE NAINE: Grete Paia avaldas hingematvalt kauni puhkusefoto

Armastatud lauljatar Grete Paia on üks neist tuntud inimestest, kes iga natukese aja tagant sotsiaalmeediasse uusi fotosid lisab ning fänne enda käekäiguga kursis hoiab. Hiljuti avaldas Grete oma veetleva puhkusepildi all aga mõtlemapaneva tsitaadi kirjanik Nikita Gillilt.

Grete pakkis hiljuti kohvrid ning otsustas Ibizale puhkama sõita. Ka puhkusel olles postitab kaunitar sotsiaalmeediasse uusi fotosid oma tegemistest ning jagab fännidega oma mõtteid. 

Grete uue foto all seisab tsitaat kirjanik Nikita Gillilt, mis peaks meid kõiki mõtlema panema. Tsitaadis seisab: "Ära ole ilus. Nad kõik ütlevad, et tüdruk peab ilus olema. Aga päriselt? Unusta see. Ära ole ilus. Ole vihane, ole intelligentne, nutikas, kohmakas, huvitav, vaimukas, seiklushimuline, hullumeelne, andekas - on lõputult muid omadusi, peale ilu, mida olla. 

Ja tegelikult pole ilu midagi muud, kui rida tähti, mis on ritta pandud, et moodustada sõna. Ole enda definitsioon imelisest, alati. See on tunduvalt olulisem, kui miski, mis on ilus. Nikita Gill."

Grete ise näeb puhkusefotol lausa hingematvalt kaunis välja. Naisel on seljas pika lõhikuga lilleline kleit ning ta ise vaatab kaugusesse. Tagataustalt paistab ookean ning majakesed. 

Grete foto kogus hetkega üle 2500 meeldimise ning mitmeid positiivseid kommentaare, kus paljud kõnealuse tsitaadiga nõustuvad, tema ilu kiidavad ning Gretet oma iidoliks ja suureks eeskujuks peavad.