Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA! KLASSIKAMAAILMA PAHAPOISS: Võida 4 piletit Cameron Carpenteri kontserdile + üllatus

See kevad tuleb eriline - Cameron on linnas! Eesti Kontsert loosib neli piletit kontserdile kõigi mängus osalejate vahel, lisaks on meil eriauhind õnnelikule võitjale.


See kevad tuleb eriline - Cameron on linnas! Eesti Kontsert loosib neli piletit kontserdile kõigi mängus osalejate vahel, lisaks on meil eriauhind õnnelikule võitjale.

Kontserdilavad pole varem näinud sellist orelivirtuoosi nagu Cameron Carpenter: ta on saanud ülemaailmset tunnustust ja teda saadab sensatsioon, põhjuseks fenomenaalsed klassikatöötlused riski piiril, rokkstaari välimus ja omapärane suhtlemine publikuga. Cameron saabub ka Eestisse oma “reisioreliga” – ligi tonni kaaluva International Touring Organi võimas helisüsteem täidab lava äärest ääreni.

Loosime mängus osalejate vahel välja pileti neljale inimesele Cameron Carpenteri kontserdile kas Tallinnas või Tartus.

KUID SEE POLE VEEL KÕIK! Lisaks kontserdielamusele tutvusta enda sõpradele konjakimaailma! Eesti Kontsert ja Prike AS panevad mängu ühe väga erilise koolituse - Hennessy konjakikoolituse. Koolitus on mängu võitjale ja tema kolmele sõbrale ja keskendutakse konjaki olemusele, ajaloole, valmistamisele ning Hennessy brändile ja erinevate kategooriate erinevusele – VS, VSOP, XO.

Cameron Carpenter (orel, USA)
19.04 kl 19.00 Tallinn, Nordea kontserdimaja
20.04 kl 19.00 Tartu, Vanemuise Kontserdimaja
Kavas: Bach, Tšaikovski, Wagner, Piazzolla

Osale mängus kuni 23.03 ja võida unustamatud kogemused kontserdisaalis ja konjakikoolitusel!
Küsimus sinule on lihtne - kas soovid minna Tallinna või Tartu kontserdile?

PALJU ÕNNE! Piletid neljale ja konjakikoolituse võitis Eva-M! Võtame sinuga ühendust!

 

 

[gallery ids="3026372,3026376,3026379"]