Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA SELGUNUD- SAMPARI The Impossible C-Rum noorendav seerum

Erinevaid iluhooldustooteid, mis hoiavad naha nooruslikuna, siluvad kortse ja niisutavad, on palju, kuid just seerumit peetakse nooruse ja ilusa naha eliksiiriks.

See imeline toode ei puudu ilmselt ühegi 30+ naise kosmeetikariiulilt. Sellegipoolest on seerumil ja seerumil vahe. Bränd, toote koostisosad ja toimeomadused on need, mis määravad ära selle, kui tõhusa asjaga tegelikult tegu on. Buduaar usub, et kvaliteet loeb ning seetõttu soovime koostöös Sampariga kinkida ühele õnnelikule lugejale toote, mida võib julgelt nimetada iga naise unistuseks. Me ei liialda, kui ütleme, et Sampari The Impossible C-Rum seerum on naha kaitseingel. 

See on ülikõrge aktiivainete kontsentratsiooniga seerum näole ja silmadele, mis sobib igale nahatüübile. Seerum sisaldab kõrgtehnoloogilist kapseldatud C-vitamiini ja tegeleb kõigi võimalike vananemise ilmingutega - pinguldab ja on kortsukesi ning jooni silmnähtavalt siluva toimega, tagab tuntavalt kauakestva niisutuse, lisab toonust, taastab naha vitaalsuse ning klaari ja särava jume. Kanna seerum hommikul ja/või õhtul meigist puhtale nahale üle näo, kaela ja dekoltee. Seerumi peale kanna omale meelepärane niisutav kreem. Toote hind poes on 73 eurot. 

 

Võitjaks osutus Merle Tammiste ning temaga võetakse peatselt ühendust!