Reklaam sulgub sekundi pärast

3 ASJA, MIDA inimesed teevad, kui nad pole oma tööga rahul

Isegi kui oled oma töökohal väga õnnetu või lausa vihkad seda, siis on olemas teatud asjad, mida tüdimusest hoolimata teha ei tohiks. Nimelt tood nende tegevustega endale veel suurema murekoorma kaela ning halvemal juhul ka mõne kaastöölise või ülemuse viha. Ajakiri Forbes pani kirja 3 asja, mida inimesed tegema kipuvad, kui nad tööl õnnetud on. 

Sa ei hooli enam

Sa ei või välja näidata oma tundeid ning olla sellega ebaviisakas teiste inimeste suhtes. Isegi kui sul pole energiat tööpäeva alustamiseks, pole kuigi mõistlik pool tundi hiljem mossis näoga tööle marssida, sest sa lihtsalt segad oma teguviisiga teisi tööliseid. Need inimesed võivad olla sinu tulevased soovitajad ning seega on jätta mõistlik endast mulje, kui positiivsest inimesest. Pealegi pole see nende probleem, et sina tööl õnnetu oled. 

Sa ei viitsi otsida uut tööd

Ükskõik kui väga sa oma tööd ka ei vihkaks, oled sa tööpäeva lõpuks nii väsinud ja lihtsalt ei viitsi endale uut ametit otsida. Probleem on aga selles, et mitte keegi ei tee seda sinu eest ega too sulle kandikul midagi kätte ning nii kaua kuni sa ise asjade parandamiseks midagi ette ei võta, oledki edasi õnnetu. 

Hoiad kõik endasse

Inimesed ei ole mõtetelugejad ning kui sa kellelegi miskit ei räägi, ei võigi keegi teada, et sa töö õnnetu oled. Asjade enesele hoidmine toob aga kaasa selle, et kõik koguneb ja koguneb ning ühel hetkel elad kogu oma viha välja millegi/kellegi sellise peal, kes üldse süüdigi pole. Sa võid ehk mõelda, et sõbrad ja pere on rahul, kui sa neid oma probleemidega ei vaeva. Tegelikult võivad nad aga aimata, et sinuga ei ole kõik korras. Võta end siis kokku ja jaga oma mõtteid nendega.