Nädalavahetusel ei tahaks keegi köögis pikalt toimetada ja seda eriti veel siis, kui ilmad on suviselt soojad ja päikeselised. Kui aga kõht on tühi, siis tasub eelistada lihtsaid retsepte ning valmistada seda, mis sobib ka järgmisel päeval söömiseks. Hõrgult paneeritud kananagitsad sobivad suveõhtusse lausa imeliselt. Valmistamine on imelihtne ning ajakulu umbes 25-30 minutit koos ahjus küpsemisega. Vaja läheb: 3 kanafileed umbes 1dl riivsaia või riivleiba umbes 0,5 dl riivitud parmesanijuustu 0,5 teelusikatäit soola 1 teelusikatäis kuivatatud tilli pisut sulatatud võid Tee nii: 1. Eelsoojenda ahi 200 kraadini. 2. Lõika kanafileed paksemateks pulkateks. Sega keskmise suurusega kausis kokku riivsai või -leib, riivjuust, sool ja till. Sulata või mikrouunis või pliidi kohal vesivannis. 3. Kasta kanafileepulgad esmalt või sisse ning seejärel riivsaiasegusse. Aseta tükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 20 minutit. Kui pulgad on paksemad, kulub küpsemiseks rohkem aega, kui aga õhemad, kulub vähem aega. Allikas: Allrecipes
Tanel Padar ja bänd — FOTO: T1 promo Buduaari sõnumid Buduaari LIVE TURG juba homme, laupäeval T1 keskuses!
rasused juuksed — FOTO: 123rf.com Ilu ja mood 3 PÕHJUST, miks sinu juuksed kiiresti rasvaseks muutuvad
Amani Kiivikas — FOTO: Amani Kiivikas/Instagram Pere ja lapsed 19-AASTASELT emaks saanud Amani Kiivikas: saage noorelt lapsed
mees ja naine kohtingul — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks 5 VÄIKEST VALET, mida naised oma meestele enim ütlevad
— FOTO: Nordenbeauty.ee Sisuturundus Telenägu Anneli Lahe: „Ma tahtsin vaadata, et kas ma nädalaga saan selle seeliku luku kinni! Sain!“
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?