Reklaam sulgub sekundi pärast

UUS LUMMAV PARFÜÜMISARI Valentinolt on nüüd kohal

Parfüümikollektsioon Valentina uurib ja avastab uut naiselikkuse ideaali. Pierpaolo Piccioli loova juhtimise all loovad meelierutavad parfüümid ühenduse omaenda mina autententse tunnetamisega. Autentsuse otsingud seonduvad Pierpaolo Piccioli individuaalse ja sundimatu ilu filosoofiaga, mille sensuaalsesse dünaamikasse neli kontseptuaalset parfüümi süüvivadki.

Parfüümikollektsioon Valentina uurib ja avastab uut naiselikkuse ideaali. Pierpaolo Piccioli loova juhtimise all loovad meelierutavad parfüümid ühenduse omaenda mina autentse tunnetamisega. Autentsuse otsingud seonduvad Pierpaolo Piccioli individuaalse ja sundimatu ilu filosoofiaga, mille sensuaalsesse dünaamikasse neli kontseptuaalset parfüümi süüvivadki.

Valentino couture-moe võrratult meisterlikust rätsepatööst välja kasvanud Valentina traditsioonilisusele lisandub eksperimentaalsuse alatoon. Iga parfüümi põhialuseks olev tähtkomponent põimub ühte radikaalse vabaduseotsinguga, otsekui küsides, kuidas muutub tuttav ja omane ootamatult üllatavalt uueks? Või kuidas saab avangardne näida samaaegselt klassikalisena?   

Ümarad skulptuursete lilleaplikatsioonidega pudelid on läbinud mässumeelse uuenduskuuri ning on nüüd üleni ühtainsat värvitooni. Värvi kastetud efekt mõjub ühtaegu visuaalselt rabava ning ettekavatsetult provokatiivse žestina – kummardusena Valentina vallatule suhtumisele ilusse.

VALENTINA BLUSH

Valentina kollektsiooni kõige uuem liige Valentina Blush on ettearvamatu ja vallatu lõhn. Valentina Blush trotsib olfaktoorseid ootusi ning ahvatleb samaaegselt meeli nagu esmaklassilise siidi terav serv. Valentina lõhnaperekonna uue parfüümi määratlevaks faktoriks pole mitte intellekt, vaid emotsioon ning seeläbi saab Valentina loos alguse uus ja intuitiivne peatükk. Parfüümimeister Alexis Dadier' ootamatus visioonis on apelsiniõied ümbritsetud leebelt hellitavate pralineenootidega.

VALENTINA PINK

Õrnkaunid, kuid peidetud ja torkevalmis okastega roosad roosid on parfüümimeistrite Daphne Bugey ja Fabrice Pellegrini paradoksideküllases parfüümis ümbritsetud mässumeelsete maasikatega. Igasugust konventsionaalsust trotsivat ja ülimalt ahvatlevat parfüümi Valentina Pink on võimatu ignoreerida.

VALENTINA POUDRE

Valentina Poudre mähib keha õhkõrna ja õhulisse lõhnapilve, mis ümbritseb meeli salapärase loorina. Parfüümimeister Aurelien Guichard süüvib kahkja iirise intiimsetest terrakotanootidest ümbritsetud õilsasse ülevusse ja tulemus on nagu teine nahk.

VALENTINA EAU DE PARFUM

Modernse romantika duaalsusest inspireeritud Valentina Eau de Parfum on tüüne ja samaaegselt söakas. Parfüümimeistrite Olivier Crespi ja Alberto Morillase delikaatselt rafineeritud ja samaaegselt ikoonilises Valentina parfüümis on joovastav jasmiin ümbritsetud valge trühvli sensuaalsetest nootidest. Naiselikult klassikaline, Itaalia päritoluga koostisainete allumatu ja trotsliku alatooniga parfüüm.