Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: TOPELTKÜPSISED karamellikreemiga

Buduaar

küpsised
küpsised — FOTO: 123RF.COM

Mõnusad kahekihilised küpsised karamellikreemiga maitsevad imeliselt.

Vaja läheb:

480 ml õlivaba mandlijahu 
2 spl kookosõli 
180 ml suhkrut 
pisut soola
2 tk munavalget
5 spl karamellikreemi (suuremates toidupoodides on karamellikreemide valik üsnagi suur)

Tee nii:

Vahusta munavalged soola ja suhkruga. Lisa toasoe kookosõli ja vahusta kergelt läbi. Nüüd lisa mandlijahu ja sega kõik ühtlaseks tainaks. Tee tainast golfipalli suurused pallid ja vajuta need küpsetuspaberiga vooderdatud ahjupannile lapikuks. Küpseta 160 kraadi juures umbes 15-20 minutit. Vaata, et küpsised pruunikaks ei tõmbuks, kui tundub, et need hakkavad pruunistuma, keera temperatuuri madalamaks. Tõsta ahjupann välja ja lase küpsistel jahtuda. Määri küpsistele karamellikreemi ja vajuta need kokku.